FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cordea l-a dat de gol! Nicolae Dică s-a mai certat cu un titular de la FCSB, în afară de Dawa

Nicolae Dică, la FCSB, foto: Imago
Nicolae Dică, la FCSB, foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 14:36 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 14:49

Andrei Cordea (23 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, l-a dat de gol pe fostul antrenor Nicolae Dică, despre care a dezvăluit că s-a contrat și cu Malcom Edjouma, nu doar cu Joyskim Dawa.

După FCSB - West Ham 0-3, Andrei Cordea, unul dintre titularii de la FCSB, a fost întrebat dacă a simțit o ruptură între vestiar și Nicolae Dică, antrenorul care a demisionat zilele trecute de la cârma echipei. 

Cordea a negat vehement acest lucru, dar în același timp l-a dat de gol pe fostul „principal” de la FCSB, dezvăluind că în vestiar a avut loc și un conflict între acesta și mijlocașul defensiv Malcom Edjouma.

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”
FCSB - WEST HAM 0-3
Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

Andrei Cordea l-a dat de gol! Nicolae Dică s-a mai certat cu un titular de la FCSB, în afară de Dawa

„Vestiarul nu s-a rupt, vă spun asta 100%. Am văzut ce s-a scris în presă, dar el a ținut vestiarul unit. Atât că a avut o discuție cu Dawa și cu Malcom la meciurile cu Petrolul și U Cluj, dar vă zic 100% că nu a pierdut vestiarul, l-a ținut bine.

Ne pare rău că a plecat așa repede. Sincer, nu mă așteptam să plece. Doream să ne îndeplinim obiectivul final, de a câștiga campionatul. Acum a rămas Pintilii și trebuie să facem treabă alături de el”, a afirmat Cordea.

Cearta dintre Dică și fundașul camerunez Joyskim Dawa era deja de notorietate. Însuși Dică vorbise despre acest lucru:

Nu accept să comentezi la deciziile mele. Iar Dawa comenta. Nu am înțeles ce zice, vorbea în franceză. Păi, nu faci ce zic și mai și comentezi?! I-am spus «Taci» în engleză. Am continuat cu indicațiile, dar el tot vorbea în franceză. Am zis «OK, gata!» și l-am dat afară.

+7 FOTO

Ce a mai spus Andrei Cordea după West Ham - FCSB:

La Steaua s-au schimbat deja 5 antrenori, dar Pintilii a rămas. A fost mereu alături de noi, ne-a încurajat, ne-a spus ce trebuie să facem. A fost omul care ne-a dat o mână de ajutor atunci când am avut nevoie și a făcut-o bine.

Eu m-am înțeles cu Pintilii, m-a ajutat foarte mult, este un om bun, care știe fotbal, a jucat la nivel înalt, chiar și în Champions League. Se vede că a jucat fotbal, ne-ar fi de ajutor.

Mai multe știri despre FCSB:

Dublul-campion cu FCSB a răbufnit: „Poți spune că este integru? Aberant!”

Reacția lui Panduru după ce a văzut declarațiile lui Pintilii: „Mă întreb dacă va fi pregătit vreodată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
florianveress
florianveress  •  04 Noiembrie 2022, 16:41

Urmează ca marele strateg din Pipera să-l dea afară pe “joystick “ dawa și să cumpere altă petardă pentru umilințele viitoare!

miciBIO
miciBIO  •  04 Noiembrie 2022, 16:00

Dică, nu știu ce vede lumea la el, emană așa un aer SH când îi vezi privirea, plus că educația primară pare să nu existe, incult, evită să salute antrenorii, se ceartă cu reporterii la conferințe, pleci de la bazele umane, nu are discernământ, stăpânire de sine. Iar ca pregătire de antrenor, Dumnezeu cu mila, Chirilă e profesor pe lângă el, ce-mi e Dică, ce-mi e Rădoi și restul, vorbesc mult, turuie tactici, poziții și ei habar nu au să-i pună în teren.

WizardOfOz
WizardOfOz  •  04 Noiembrie 2022, 15:17

fc fcsb-iștii au pierdut un mare strateg. dică era perfect pentru fc fcsb.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează