FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Bănel chiar e de neînlocuit » Levy nu mai are soluţii pentru banda dreaptă a Stelei

Tatu este în acest moment unica soluţie a lui Levy pentru postul de mijlocaş dreapta
Tatu este în acest moment unica soluţie a lui Levy pentru postul de mijlocaş dreapta

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 21:12

Plecarea lui Bănel Nicoliţă la Saint Etienne a lăsat-o pe Steaua descoperită. Ronny Levy nu are în lot în acest moment nici un fundaş sau un mijlocaş dreapta de meserie pe care se poate baza

Steaua a transferat masiv în ultima vreme, dar nu şi-a acoperit şi posturile deficitare. Plecarea lui Nicoliţă i-a lăsat lui Ronny Levy o singură variantă pentru postul de fundaş dreapta, sîrbul Novak Martinovici, a cărui post de bază e fundaş central.

Fotbalistul cu care steliştii erau convinşi ca vor acoperi acest post, Gabi Matei, va fi indisponibil 4 sau 5 luni, din cauza unei entorse la genunchi cu afectarea ligamentelor colaterale şi încrucişate.

În interviul pentru Gazeta Sporturilor, Ronny Levy şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la lipsa soluţiilor de pe banda dreaptă a Stelei: "Ar exista soluţii pentru fundaş dreapta, dar nu prea mai există un mijlocaş. Nu este situaţia ideală, dar asta este".

Citeşte AICI interviul cu Ronny Levy din Gazeta Sporturilor

Antrenorul israelian este nevoit în aceste condiţii să improvizeze şi pentru postul lăsat vacant de Nicoliţă. Fără Bănel, Levy va retrage în bandă unul dintre atacanţi: "Mă gîndesc să-l folosesc pe Tatu ca mijlocaş dreapta".

Cu Bănel folosit fundaş , Raul Rusescu i-a luat locul ca mijlocaş dreapta, dar evoluţiile sale nu l-au mulţumit pe Ronny Levy. Etapa trecută cu FCM Tîrgu-Mureş, Rusescu a fost înlocuit în minutul 23.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (16)
decaraiman
decaraiman  •  19 Septembrie 2011, 00:42

emeghara e terminat martinovici e un blatist. v-am spus eu ca o sa ne coste scump plecarea lui banel am cazut dupa plecarea lui radoi acum suntem in cadere libera dupa plecarea lui nicolita . oameni exponentiali nu trebuiesc indepartati . rusine pt toata suflarea stelista care ne fac pe noi suporterii sa albim inainte de vreme

liviuemil
liviuemil  •  01 Septembrie 2011, 16:32

Nu e adevarat. Conform transfermarkt in lotul Stelei pot fi folositi mijlocsi dreapta(fiind jucatori de picior drept) Tanase, Radut si Nastasie iar pe stinga Prepelita si Popa care joaca cu ambele picioare. Nu inteleg rostul tinerii lui Tanase in banda stinga ,iar a lui Radut ca inchizator cind locul lui este intre mijlocasul central si virf sau in dreapta, acolo unde era Banel si unde poate juca mai bine Tanase.Chiar nu gindeste nimeni????

imperator
imperator  •  01 Septembrie 2011, 16:08

Mai baieti nu va mai agitati , Ogararu a declarat ca deocamdata nu vine la Steaua , a zis ca undeva cand va iesi la pensie !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează