FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO De ce a divorțat Bănel Nicoliță: „A fost nebunia mea și ea n-a putut să accepte! Mi-am asumat, mi-am făcut damblaua”

După 12 ani de relație în care Bănel Nicoliță și Cristina au fost căsătoriți, cei doi au decis să spună „stop” relației și asta din cauza fotbalului.
După 12 ani de relație în care Bănel Nicoliță și Cristina au fost căsătoriți, cei doi au decis să spună „stop” relației și asta din cauza fotbalului.

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 22:45 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 22:53

După 12 ani de relație în care Bănel Nicoliță și Cristina au fost căsătoriți, cei doi au decis să spună „stop” relației și asta din cauza fotbalului. Fostul internațional a dezvăluit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” că ruptura s-a produs din cauza sa, pentru că a preferat să continue să se ocupe de echipa locală de fotbal din Făurei, chiar dacă pierdea bani. Bănel și Cristina au împreună două fetițe, care în prezent locuiesc cu mama lor.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Bănel, ai pierdut bani mulți cu echipa ta de la Făurei. De ce nu te-ai oprit când ai văzut situația asta?
- Mama și frații mei mi-au zis că sunt nebun! Eu am băgat tot acolo și mi-am asumat. Chiar dacă nu iese la final cum mi-am dorit, eu îmi fac damblaua! M-am gândit la copii, că poate găsesc doi, trei care să joace ca mine. Și fotbalul să fie singurul lucru care să-i scoată din sărăcie.

- Din cauza fotbalului ți-ai pierdut inclusiv soția, după 12 ani de relație.
- I-am explicat soției mele ce îmi doresc. Ea nu a fost de acord și avea dreptate. N-a vrut să vină lângă mine pentru că eu pierdeam bani, nu mai câștigam. A fost nebunia mea! Așa am făcut și am divorțat. Acum avem o relație foarte bună, mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie.

- Ai ales un drum greșit? Îți pare rău?
- Nea Ovidiu, am închis cu totul la Făurei. Atunci am văzut oamenii care au fost lângă mine. Eu le-am oferit de toate, le făceam mese mari! Îi lăsam să bea, să mănânce cât voiau. Eu doar mă întorceam și plăteam. Când aveam vacanțe îmi strângeam prietenii la Brăila, organizam meciuri, eu plăteam tot. Echipamentul îl aduceam de la Steaua. După fiecare meci cumpăram câte 15-20 de tricouri pe care le dădeam și care mă costau bani.

- Și care a fost concluzia după atâția ani?
- Că au rămas foarte puțini oameni lângă mine. Dar mă așteptam la asta. Am vrut să văd dacă acei oameni mă recunosc mai târziu, dacă mai au un respect. La masă cu mine erau și oameni foarte bogați, eram curios dacă scot și ei un leu. Mereu plătea fraierul, pe românește. Nu-mi pare rău de nimic, credeți-mă, chiar dacă am pierdut tot. Până la urmă, din asta înveți!

Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte 
Cristina, fosta soție a lui Bănel (pentru Click)

CITEȘTE ȘI:

Bănel Nicoliță vorbește despre momentele grele prin care a trecut: „Am fost tare săraci! Dormeam nemâncați și împărțeam hainele de școală!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Bănel Nicoliță vorbește despre momentele grele prin care a trecut: „Am fost tare săraci! Dormeam nemâncați și împărțeam hainele de școală!”
Bănel Nicoliță, mărturisire înfiorătoare: „Am vrut să mă omor după autogolul cu Real Madrid!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Bănel Nicoliță, mărturisire înfiorătoare: „Am vrut să mă omor după autogolul cu Real Madrid!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  19 Martie 2023, 07:27

Un prost

Anderi
Anderi  •  18 Martie 2023, 23:29

Om bun si sincer. Are dreptate in tot ce a zis. A pierdut bani si nu s-a concentrat pe familie. Dar a avut un vis, a incercat chiar daca nu a mers. Si a ramas un parinte responsabil. E un om bun, merita apreciat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează