FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG.MUREȘ

Bănel Nicoliță, după ce a semnat cu ASA: "Nu m-a sunat nimeni de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2015 14:17

Bănel Nicoliță a semnat cu cei de la ASA Tg. Mureș și a vorbit despre ofertele din Liga 1 și ce l-a determinat să semenze cu mureșenii.

"Acum două zile am fost sunat de cei de la Tg. Mureș și am decis să merg acolo. Venirea lui Dan Petrescu a contat cel mai mult. El m-a asigurat că nu vor fi probleme financiare. În sezonul viitor ne vom bate la titlu.

Perioada de la Viitorul m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc lui Hagi pentru ajutor.

Eu nu am fost sunat de nimeni de la Steaua. Nu am avut nici o ofertă. Din Liga 1 am mai primit oferte de la Chiajna, Viitorul și Voluntari", a declarat Bănel Nicoliță la televiziunea sportro.

"Bănel Nicoliță nu a fost niciodată o țintă pentru noi" Valeriu Argăseală, președinte Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  13 Iunie 2015, 05:20

*** Niculita, ca e muncitor, nu figurist cum va place voua, adevaratii *** bucurestenii !!! O sa mai ia vreo cupa ***, cand pleaca Dan din tara !! Si cu Reghe la Cimisoara, o sa trebuiasca sa va mutati in Cipru !! *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cracker
cracker  •  12 Iunie 2015, 23:22
Postat de florin_teodor pe 12 Iunie 2015, 17:13

"Bănel Nicoliță nu a fost niciodată o țintă pentru noi" Valeriu Argăseală, președinte Steaua. pai la cat alearga , cam greu sa il iei cu luneta

Cam asa a fost in sferturile UEFA, cam greu sa-l prinde-ti voi. In rest BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

cracker
cracker  •  12 Iunie 2015, 23:21

Pai ai ales bine, daca ai vrut sa joci pe gratis, sa faci sport de intretinere..mai bine era la Viitorul mai Banele, acolo jucai pe salariu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează