FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Bănel Nicoliță ar fi putut juca la o mare rivală a FCSB-ului: „M-a sunat Mircea Lucescu, dar nu m-a lăsat inima să merg acolo”

Bănel Nicoliță, în perioada în care evolua pentru FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilior +5   FOTO
Bănel Nicoliță, în perioada în care evolua pentru FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilior

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 17:35 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 18:21

Bănel Nicoliță (36 de ani), fost jucător la FCSB între 2005 și 2011, ar fi putut avea un alt destin dacă accepta ofertă venită din partea celor de la Rapid.

Mijlocașul legitimat în prezent la CS Făurei a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost aproape să ajungă la Rapid. Giuleștenii, antrenați la acel moment de Răzvan Lucescu, l-au ofertat pe Nicoliță, care evolua pentru Poli Timișoara. Mai mult, charismaticul fotbalist spune că a fost ademenit chiar de Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan.

A avut un șoc în ușa casei lui Nicoliță: „Una dintre cele mai frumoase 10 femei pe care le-am văzut! Vine Bănel, direct mare sărut în fața mea!”
ÎNTÂMPLARE
A avut un șoc în ușa casei lui Nicoliță: „Una dintre cele mai frumoase 10 femei pe care le-am văzut! Vine Bănel, direct mare sărut în fața mea!”

Bănel Nicoliță: „Răzvan și Mircea Lucescu au încercat să mă convingă să merg la Rapid”

„Vă spun acum o chestie în premieră absolută! Cu vreo săptămână înainte să semnez cu Steaua (n.r. FCSB), m-a sunat Răzvan Lucescu pe la miezul nopții să mă atragă spre Rapid, unde era antrenor. Imediat după aceea m-a căutat și nea Mircea Lucescu, încercând să mă convingă să merg în Giulești și să lucrez cu Răzvan. 

La ora aia nu știam încă nimic de oferta Stelei, pentru că legătura cu clubul o ținea turcul, Tekynalp, și-mi zicea să mai așteptăm, să nu ne grăbim. Fiind însă un stelist înfocat, am refuzat oferta Rapidului. Nu mă lăsa inima să merg acolo. Iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung până la urmă la echipa pe care o iubeam”, a spus Nicoliță, conform Playsport

Nicoliță a fost unul dintre fotbaliștii favoriți ai lui Gigi Becali în perioada petrecută la FCSB, între 2005 și 2011.

+1 FOTO

Bănel Nicoliță a evoluat de-a lungul carierei pentru pentru Dacia Unirea Brăila, Poli Timișoara, FCSB, Saint-Etienne, FC Nantes, Viitorul, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol și CS Făurei.

Citește și alte știri de actualitate:

Concluziile din Liga 1 la final de an: FCSB e elita, Dinamo e rușinea, iar Săpunaru e în Top 3 gafeuri!

Fanii lui Dinamo se dezic de proiectul DDB! Retrageri în lanț și un mesaj necruțător: „Cer explicații autorităților pentru banii mei! Să verifice golăniile liderilor de galerie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zizu
zizu  •  24 Decembrie 2021, 03:51

Adica,in concepția gsp,atunci când un jucător de la o rivală este ademenit la fcsb,e ceva normal,logic,sunt profesioniști și joacă oriunde,iar atunci când de la fcsb se pleacă la rivale,voi promovați ca ....gesturi de mari jucători? Dacă altfel nu înțelegeți că sunteți părtinitori,vă întreb: e etic ce faceți voi? Voi nu jucatorii!

107991897552266
Piramidon Quijote  •  24 Decembrie 2021, 00:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistorkokir
maistorkokir  •  23 Decembrie 2021, 21:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează