FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii se dezic de proiectul DDB! Retrageri în lanț: „Cer explicații autorităților, să verifice golăniile liderilor de galerie”

Din ce în ce mai mulți suporteri ai lui Dinamo încep să se dezică de proiectul socios „DDB / Sursă foto: Arhivă GSP
Din ce în ce mai mulți suporteri ai lui Dinamo încep să se dezică de proiectul socios „DDB / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 23 decembrie 2021 16:12 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 18:24

De 48 de ore, de când vestea demiterii lui Mircea Rednic a lăsat perplexă suflarea dinamovistă, din ce în ce mai mulți suporteri ai lui Dinamo încep să se dezică de proiectul socios „DDB”, aflat în mijlocul celor mai mari turbulențe de la lansare.

Pe grupul oficial de Facebook al proiectului, zeci, sute de cotizanți au declanșat revolta la adresa lui Iuliu Mureșan și a „greilor” din DDB, pe care nu vor să-i ierte pentru îndepărtarea lui Rednic. În plus, suporterii încep să-și șteargă conturile de socios și jură că nu vor mai contribui deloc financiar pentru susținerea clubului. Iată mai jos câteva reacții:

Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”
DINAMO
Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

Suporterii lui Dinamo se dezic de proiectul DDB

  • „V-ați vândut ca Iuda! Rușine să vă fie! A fost bun când a plătit deplasări și a dat bani de la el pentru prime”
  • „Noi am votat! Cu nea Mircea până la capăt. DDB nu mai există de ieri pentru mine și pentru 90% din adevărații «câini». V-ați bătut joc de noi”
  • „Cum poate DDB accepta așa ceva ? Am sperat, am pierdut o sumă bunicică, dar până aici a fost ! De azi mă retrag din DDB! Rămâneți cu Mureșan si Stoican! Domnilor Mureșan, Șendre, Iuhasz și Bucurică, realizați că prin deciziile de ieri ați distrus programul DDB?”
  • „Am așteptat 24 de ore să vină DDB cu un comunicat, dar nimic până acum. Am crezut că prin programul DDB susțin FCD, dar se pare că îl susțin pe Mureșan, care nici măcar nu știu ce legatura are cu Dinamo. Cont șters definitiv! Succes!”
  • „Au învins incompetența, lipsa de respect, intriga, haosul, indisciplina, lașitatea. Dinamo a încăput pe mâinile unor impostori. Dinamo a murit!”.

„Autoritățile să verifice golăniile liderilor băgați la înaintare”

Cel mai acid mesaj în aparține unui suporter care a mai criticat public și cu alte ocazii proiectul DDB. Un dinamovist din Buzău cunoscut în mediul online a spus că se retrage din proiect și, mai mult, îi acuză pe lideri de scamatorii financiare!

„Acum, mai mult ca oricând, regret că am suținut financiar o gașcă de incompetenți care a pus stăpânire pe acest club. Mă retrag oficial din proiect și îmi rezerv dreptul de a cere explicații despre banii mei autorităților în măsură să verifice golăniile unor lideri de galerie ariviști, băgați la înaintare.

Adunări generale, alegeri board DDB, tricouri, tombole, mașini, acțiuni etc. = iluzii. Iartă-ne, Mircea Rednic, pentru că ne-am bătut joc de tine a cincea oară”, a scris suporterul respectiv, pe Facebook. 

Dinamoviștii se dezic de proiectul DDB! Retrageri în lanț: „Cer explicații autorităților, să verifice golăniile liderilor de galerie”

Am crezut că e o glumă de sărbători... Am zis: «Domne, e o glumă?!». Ştiam că Mircea voia să facă schimbări, le anunţase deja, deci nu mă aşteptam. 

Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, a terminat un campionat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit...

- Ioan Andone, fost jucător și antrenor Dinamo

VIDEO Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
therealreddog33
therealreddog33  •  24 Decembrie 2021, 12:13
Postat de creeperno115 pe 23 Decembrie 2021, 22:45

Aia 70 de ani am avut investitor, acum e jale fara DDB

Și ce fapte/dovezi avem ca DDB ar fi investitor? Niște comunicate pe FB? Au publicat vreodată vreun bilanț contabil, din care sa reiasă negru pe alb ca au investit bani la Dinamo? Îți spun eu:NU! Nici nu ar avea cum (legal), PCH este o organizație non-profit! Deci nu au ce sa investească, pentru ca nu au dreptul legal sa o facă! Hai sa ne trezim și sa nu mai umplem buzunarele la niște "smecherasi" borzi!

sergihne90
sergihne90  •  24 Decembrie 2021, 11:20
Postat de paolo16 pe 24 Decembrie 2021, 06:56

Va exista pana va retrograda. Deja joaca în verde, sa se obisnuiasca, fără palmares, culori, stadion...

nu stiam ca exista exclusivitate pt culori,)) capu'nu te doare cand esti asa brost?

paolo16
paolo16  •  24 Decembrie 2021, 06:56
Postat de therealreddog33 pe 23 Decembrie 2021, 22:14

Dinamo există de 73 de ani, din care vreo 70 fără DDB. Va exista în continuare, chiar dacă dispare DDB, sau cel puțin "borzii" ..

Va exista pana va retrograda. Deja joaca în verde, sa se obisnuiasca, fără palmares, culori, stadion...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează