FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

BREAKING NEWS Veste-șoc: Rednic a fost dat afară de Dinamo! „Câinii” au anunțat înlocuitorul

Veste-șoc: Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo! În locul lui a fost numit Flavius Stoican.
Veste-șoc: Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo! În locul lui a fost numit Flavius Stoican.

Articol de , - Publicat marti, 21 decembrie 2021 17:12 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 15:03

Veste-șoc: Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo! În locul lui a fost numit Flavius Stoican.

„Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) (...), vă aducem la cunoștință următoarele: 

1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021. 

2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. - în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican

Cu stimă, Administrator special al DINAMO 1948 S.A., în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement Mureșan Iuliu Paul”, a fost comunicatul emis de „câini” în urmă cu puține momente.

Din informațiile GSP, Rednic nu avea cunoștințe despre această decizie a clubului! Un reporter al Gazetei l-a informat pe antrenor, care era șocat de veste. Nici Nicolae Badea nu știa despre intenția conducătorilor din Ștefan cel Mare: „Pe mine nu m-a anunțat nimeni. Nu știu nimic”, a declarat pentru GSP omul de afaceri, implicat în DDB, care a susținut numirea lui Mircea Rednic în toamnă.

Conform surselor GSP, confirmate de oficialii dinamoviști, Rednic a fost demis printr-o notificare trimisă pe telefon!

Mircea Rednic a aflat de la GSP că a fost dat afară de la Dinamo! Reacție incredibilă + cum a primit vestea Nicolae Badea
DINAMO
Mircea Rednic a aflat de la GSP că a fost dat afară de la Dinamo! Reacție incredibilă + cum a primit vestea Nicolae Badea

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo

  • Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo. A preluat echipa la finalul lunii septembrie și a obținut în „Groapă” o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

58 de meciuria jucat Dinamo cu Flavius Stoican pe bancă. Bilanț: 28 de victorii, 13 egaluri și 17 eșecuri

Dinamo a încheiat aseară cel mai prost an din existența clubului, din 1948 încoace. Echipa „câinilor" a pierdut și ultima etapă din 2021, 0-2 cu Farul, la finalul căreia Mircea Rednic a anunțat plecări în masă în interiorul lotului, precizând că vor pleca 14 jucători, aceasta după ce a evidențiat lipsurile elevilor săi. 

„Sunt sigur că pot salva echipa, altfel plecam”, declara Rednic aseară, semn clar că nu avea intenția de a pleca din Ștefan cel Mare. 

Veste-șoc: Rednic a fost dat afară de Dinamo! „Câinii” au anunțat înlocuitorul
Flavius Stoican e noul antrenor de la Dinamo

Iuliu Mureșan trebuia să plece

Iuliu Mureșan, administratorul special, care nu a mai venit la ultimul meci al anului și a evitat să mai iasă în față în ultima perioadă, era așteptat în această seară să ia o decizie în privința viitorului său la Dinamo.

Contactat azi de Gazeta, Iuliu Mureșan a spus cu subiect și predicat că a luat o decizie în privința viitorului său la Dinamo: „Voi comunica decizia pe care am luat-o după-amiază sau cel târziu mâine. O să vă spun despre ce e vorba, o să vedeți. Decizia e luată”. 

Câteva ore mai târziu, clubul a anunțat despărțirea de Rednic.

Rednic - Iuliu Mureșan, relație cu năbădăi

Rednic a transmis că a discutat cu Muri înaintea partidei cu Gică Hagi, dar situația din teren arată altfel decât o relație de totală înțelegere între ei! Antrenorul a fost ironic cu două transferuri făcute de conducere înaintea sosirii sale la Dinamo, Răzvan Popa - 5.000 de euro/lună, Andre Pinto - 8.000 de euro/lună.

În privința administrației clubului aflat în insolvență din iunie 2021, sunt semnale pozitive că situația se poate redresa la gruparea din centrul Capitalei, doar că sportiv nu funcționează nimic, cu toate că Rednic a transmis că „sunt mai multe lucruri pozitive în mandatul meu”, în comparație cu cel al lui Dario Bonetti.

Șefii lui Dinamo îi răspund lui Rednic: „Verifică-ți telefonul”
Dinamo
Șefii lui Dinamo îi răspund lui Rednic: „Verifică-ți telefonul”
Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo: „Ați tras biletul câștigător!”
Dinamo
Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo: „Ați tras biletul câștigător!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  22 Decembrie 2021, 10:57

Daca lui Rednic i se tot imputa motivul ca nu are performante. Stoican ce performante are? Asta are performanta *** Stoican nu merita sa stea nici la 10 metri de umbra lui Rednic daca vorbim de performante.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  22 Decembrie 2021, 00:36
Postat de sa_radem_de_dinamo_hi6 pe 21 Decembrie 2021, 18:35

bah pro99stule, daca aia din liga 2 e steaua, atunci dinamo e in liga 4. cs dinamo echivalentul csa steaua. e greu sa intelegi cu capul tau de prost? hi6!

Ba prostalau fcsbist, de la sfârșitul anilor ‘40 încoace exista și vor exista doua cluburi “departamentale”, adică polisportive, care aparțin de doua ministere ale Statului Roman, și susținute din bani publici fiind și instituții publice (prin urmare nu se pot privatiza nici ca tot nici pe bucăți), ca îți place tie sau nu: CSA Steaua și CS Dinamo! Nu trebuie sa fii un geniu, ci doar sa nu fi incredibil de prost, sa știi ca dacă o echipă aparține acestor doua cluburi polisportive, respectiva echipa este “adevărata” Steaua sau Dinamo.

creeperno115
creeperno115  •  21 Decembrie 2021, 22:45

Respect Rednic pentru ca ai incercat sa ne salvezi! Bafta Stoican!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează