FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic a aflat de la GSP că a fost dat afară de la Dinamo! Reacție incredibilă + cum a primit vestea Nicolae Badea

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis astăzi de Dinamo, în locul lui fiind numit Flavius Stoican (45). Rednic a fost șocat de anunțul clubului.
Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis astăzi de Dinamo, în locul lui fiind numit Flavius Stoican (45). Rednic a fost șocat de anunțul clubului.

Articol de , - Publicat marti, 21 decembrie 2021 17:44 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 18:32

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis astăzi de Dinamo, în locul lui fiind numit Flavius Stoican (45). „Puriul” a părut surprins total de anunțul clubului.

Șefii lui Dinamo îi răspund lui Rednic: „Verifică-ți telefonul”
Dinamo
Șefii lui Dinamo îi răspund lui Rednic: „Verifică-ți telefonul”

Un reporter GSP l-a informat pe Mircea Rednic că a fost demis. „Puriul” a fost șocat de veste, afirmând că nu știa despre această decizie!

Nici Nicolae Badea spune că nu știa despre intenția conducătorilor din Ștefan cel Mare: „Pe mine nu m-a anunțat nimeni. Nu știu nimic”, a declarat pentru GSP omul de afaceri, implicat în DDB, care a susținut numirea lui Mircea Rednic în toamnă.

Conform surselor GSP, confirmate de oficialii dinamoviști, Rednic a fost demis printr-o notificare trimisă pe telefon de Iuliu Mureșan.

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo!

  • Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo. A preluat echipa la finalul lunii septembrie și a obținut în „Groapă” o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

58 de meciuria jucat Dinamo cu Flavius Stoican pe bancă. Bilanț: 28 de victorii, 13 egaluri și 17 eșecuri

Cronica meciului Dinamo - Farul 0-2 » Cum și-a dorit Hagi
Dinamo - Farul 0-2
Cronica meciului Dinamo - Farul 0-2 » Cum și-a dorit Hagi
Dinamo încheie un 2021 catastrofal cu o nouă înfrângere » Farul, pe loc de play-off
Dinamo - Farul 0-2
Dinamo încheie un 2021 catastrofal cu o nouă înfrângere » Farul, pe loc de play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
mosvasile
mosvasile  •  22 Decembrie 2021, 09:59
Postat de dinamo_forever_77 pe 21 Decembrie 2021, 18:18

RESPECT Rednic!

Respecta-l,respecta-l,dar poate iti faci timp sa si gandesti!De ex:De ce Bonetti a fost socotit antrenor depasit?!Pentru ca Dinamo a pierdut meciul cu fcsb la un scor umilitor(avand totusi si circumstante atenuante-obligat sa joace cu jucatori adusi din liga a 3-a-de care totusi nu s-a plins NICIODATA-cu un portar care nu stie sa se pozitioneze in poarta si care„intra”pe sub centrari,eliminarea abuziva(de catre Kovacs Istvan, a unui jucator in meciul cu fcsb)?!Si de ce Rednic sa fie socotit un antrenor bun...dar„neinteles” (si nu tot un antrenor depasit)-cu toate ca a obtinut tot atatea puncte ca Bonetti-dar din meciuri mai multe si cu toate ca a avut 11 jucatori noi(inclusiv un portar cu experienta)?Si a mai fost eliminat si din Cupa?Si nu crezi ca Rednic deja incepuse sa isi construiasca un nou alibi(pentru mai mult ca sigura nereusita cu proiectatele transferuri din iarna)-atunci cand a declarat-dupa meciul cu Farul- ca iata conducatorii de la Dinamo au redus bugetul de salarii la 50% fata de cat era pana acum-si ce sa faca el,in conditiile astea?!Nu ti se pare ca incepe sa semene cu„mnaestrul”...Ionutz Chirila?!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Decembrie 2021, 22:31

Cea mai buna decizie a conducerii de pana acum !

3612151262139274
Culeac Catalin  •  21 Decembrie 2021, 21:33

in etapele care au mai ramas de jucat din sezonul regulat echipa o sa faca cel mult 3 (TREI) puncte, sa vad atunci cine va mai iesi in fata sa spuna ca a taiat pisica la momentul oportun?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează