FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

VIDEO+FOTO Cronica meciului Dinamo - Farul 0-2 » Cum și-a dorit Hagi

Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Farul a fost, per total, echipa mai bună și a meritat victoria. „Câinii” tocmai au încheiat un an catastrofal. +19   FOTO
Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Farul a fost, per total, echipa mai bună și a meritat victoria. „Câinii” tocmai au încheiat un an catastrofal.

Articol de , - Publicat luni, 20 decembrie 2021 22:22 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 22:39

Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Farul a câștigat grație unei reprize secunde reușite, în fața unui Dinamo decimat. Victoria îi propulsează pe constănțeni pe loc de play-off, șase, obiectivul de final de an fixat de ”Rege”

Hagi a certat un cameraman în timpul meciului: „Hai, mă, nu mă mai filma!” » Reacția televiziunii
Dinamo - Farul
Hagi a certat un cameraman în timpul meciului: „Hai, mă, nu mă mai filma!” » Reacția televiziunii

Președintele Farului, Gică Popescu, a surprins înaintea meciului din Ștefan cel Mare: "Am putea să jucăm prost sau foarte prost și să câștigăm, pentru că în ultimele două meciuri am jucat foarte bine, am dominat, nu am fost inspirați și am pierdut. În fotbal, de cele mai multe ori este bine să fii pragmatic". Dar cum să joci prost, tocmai cu Dinamo?! O echipă nu doar în criză profundă, dar și decimată de plecări, de suspendări și de indisponibilități de ultim moment (Pinto, Ricardo Grigore, Ehmann).

L-a exasperat pe Hagi » Golgeterul Ligii 1 a irosit două ocazii neverosimile în meciul cu Dinamo
Dinamo - Farul
L-a exasperat pe Hagi » Golgeterul Ligii 1 a irosit două ocazii neverosimile în meciul cu Dinamo

Se poate! Zidul ridicat de "câini" în fața lui Eșanu, încă din prima secundă, i-a derutat pe constănțeni. Au avut posesia, însă lipsa de concentrare și de inspirație a dominat jocul lor în prima parte. 24 de minute i-au trebuit Farului pentru un prim șut cadrat, o minge plouată, boxată de Eșanu preventiv, în corner! Din mai nimic au ieșit și cele două ocazii semnate de Betancor (22, 26). Acea bară, în urma unui șut de la 7 metri, și ratarea din situație de singur cu portarul. Mai rău, oaspeții au început să le facă cadouri roș-albilor. Și cum pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești, la un corner acordat de De Nooijer, Bordușanu s-a aflat la un pas de 1-0.

"Autocarul" lui Dinamo a rămas parcat în fața buturilor lui Eșanu și la reluare. Era clar că Rednic n-are altă soluție decât să-și betoneze defensiva și să încerce să-și surprindă adversarul când i se ivește ocazia. Farul, de partea cealaltă, a schimbat viteza. A trecut dintr-a doua în a treia, iar după un șut "peste" (R. Pires) a picat și golul: Betancor, marele risipitor al primei părți, n-a mai greșit. Odată spartă gheața, totul a devenit mai ușor pentru constănțeni și George Ganea a făcut rapid 0-2.

+15 FOTO

Restul? Încă o mare ocazie a Farului, apoi câteva șarje de orgoliu ale amfitrionilor și, la final, 3 puncte care îi propulsează pe oaspeți pe loc de play-off la final de an. Exact așa cum și-a dorit "Regele". 

3victorii, două remize și 8 eșecuri au "câinii" în duelurile din Liga 1 cu Farul, pe teren propriu

2victorii are Rednic în duelurile din L1 cu Gică Hagi. Patru meciuri s-au încheiat remiză și alte 6 i-au revenit "Regelui"

Cum stau Dinamo și Farul în clasament

FINAL. Dinamo - Farul 0-2

Dinamo - Farul: echipele de start

Dinamo: Eșanu - G. Crețu, R. Popa, Giafer, Kainourgios - Carp - Bordușanu, Măgureanu, Itu, Torje - Ivanovski
Rezerve: Fara, Bani, Stan, Amzar, Nunic, Țîră
Antrenor: Mircea Rednic 

Farul: Aioani - Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer - Pires, Artean, Grameni - Ganea, Jefte, Ciobanu
Rezerve: Brănescu, Dussaut, Purece, Pitu, Radaslavescu, Petre, Sali, Dobrosavlevici, N. Popescu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Dinamo, București 
Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

Citește și alte știri din Liga 1: 

Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”

CFR Cluj doboară un record vechi de 56 de ani! „Fortăreața” lui Dan Petrescu intră în istoria Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  20 Decembrie 2021, 23:05

Dincolo de faptul că “I covered the spread” cu 4+ cornere 1st half și 2+ goluri în a 2-a repriză, Dinamo are voie să plângă, fără să fie batjocorită de adversari. Omul amărât are voie să plângă atunci când e nenorocit și nimeni nu are dreptul să-l disprețuiască.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează