FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo îi răspund lui Rednic: „Verifică-ți telefonul”

Articol de - Publicat marti, 21 decembrie 2021 17:52 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 17:05

Mircea Rednic a fost demis astăzi de Dinamo, în locul lui fiind numit Flavius Stoican. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”, susține că Rednic a fost înștiințat despre demitere conform contractului. Anterior, „Puriul” afirmase în dialog cu un reporter GSP că nu știa nimic despre anunțul clubului.

„Rednic a primit vestea prin mijloacele de comunicare stabilite în contract, cel puțin două, mail, SMS”, a declarat Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Veste-șoc: Rednic a fost dat afară de Dinamo! „Câinii” au anunțat înlocuitorul
Dinamo
Veste-șoc: Rednic a fost dat afară de Dinamo! „Câinii” au anunțat înlocuitorul

„Noi am încercat să fim mereu discreți. Am considerat și că trebuie un șoc la echipă. Iuliu Mureșan a propus această variantă, cu Flavius Stoican, iar noi am fost de acord. Pe măsură ce treceau etapele, era clar că lucrurile nu funcționează. Lucrurile tindeau să se cronicizeze”, a mai declarat Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu, despre...

  • Flavius Stoican: „A fost varianta propusă de administratorul special (n.r. - Iuliu Mureșan). A fost considerat antrenorul cel mai potrivit să motiveze o echipă căzută psihic. Negocierile cu Stoican au început azi, după ora 16:00. Nu am lucrat pe nimeni, nu am lucrat pe sub masă”
  • Iuliu Mureșan: „Realmente, nu s-a pus în nicio secundă problema poziției lui Mureșan la Dinamo. Eu sper că el va rămâne. Nu se agață de o funcție, oricum”

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo!

  • Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo. A preluat echipa la finalul lunii septembrie și a obținut în „Groapă” o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

58 de meciuria jucat Dinamo cu Flavius Stoican pe bancă. Bilanț: 28 de victorii, 13 egaluri și 17 eșecuri

Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo: „Ați tras biletul câștigător!”
Dinamo
Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo: „Ați tras biletul câștigător!”
Mircea Rednic a aflat de la GSP că a fost dat afară de la Dinamo! Reacție incredibilă + cum a primit vestea Nicolae Badea
DINAMO
Mircea Rednic a aflat de la GSP că a fost dat afară de la Dinamo! Reacție incredibilă + cum a primit vestea Nicolae Badea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
4200262323390592
Marius Simion  •  21 Decembrie 2021, 23:05

Rednic a facut perfirmanta cand avea jucatori care puteau sa joace si fara antrenor. In conditiile in care a fost nevoit sa faca echipa din ce se poate, de fiecare data a dat-o in bara. Rednic nu e antrenor! Vedeti ca in ultimul timp a fost demis de peste tot din lipsa de performante. Nu stiu cine se astepta sa faca performanta la Dinamo in conditiile date. Mare greseala a fost aducerea lui. Nici Stoican nu e o solutie foarte buna , dar cu siguranta e cu mult mai bine decat Rednic.

popescu222
popescu222  •  21 Decembrie 2021, 23:03
Postat de sdoru pe 21 Decembrie 2021, 21:31

Acum înțelegem ieșirile (cele 2 penaltyuri) lui Iliev când Dinamo conduce cu 1 -0 la meciurile cu Chindia și Mioveni!!!Jucătorii aduși de Mureșan l-au lucrat pe Rednic de la început! !!!Mureșan și acești jucători au sabotat clubul Dinamo!!!

Nu era mai simplu sa lase sa intre in poarta cateva din suturile pe care le-a parat?....terminati bai trasnaile astea. Toti jucatorii sunt varza, nu e nicio conspiratie. Si antrenorul. Si managementul dezastruos de la club din ultimii ani, financiar si sportiv.

geo.b.
geo.b.  •  21 Decembrie 2021, 22:59

" (Am) ai considerat și că trebuie un șoc la echipă",dand afara un antrenor care a comfirmat in aceasta meserie si ati tinut niste PETARDE care niciodata nu au fost si niciodata nu vor fi fotbalisti.Precedentul periculos n-i primul,ca au mai fost cateva,cand jucatori mediocri "trantesc" meciuri,ca sa indeparteze un antrenor ca a avut "tupeul" sa le spuna ca joaca prost.Cu acesti "jucatori"(Matei,Filip,Grigore,Rauta,plus galacticul galacticilor Sorescu), "experimentati" cica,in B o sa va opriti.Acestia au eperienta in a indeparta antrenorii,fotbalul le e strain.Calatorie sprancenata sa aveti,in B.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează