FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

Flavius Stoican, antrenor Dinamo
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Articol de - Publicat joi, 23 decembrie 2021 15:34 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 15:39

Flavius Stoican (45 de ani) a început al 3-lea mandat personal la Dinamo, după ce l-a înlocuit pe Mircea Rednic (59 de ani) care l-a încheiat pe al 5-lea al său!

Fostul fundaș dreapta al „câinilor” și al naționalei nu este în vacanță și pregătește strategia pe care o va aborda la echipă după data de 5 ianuarie, când este prevăzută reunirea echipei.

Flavius Stoican aduce la Dinamo și „coșmarul” Stelei
DINAMO
Flavius Stoican aduce la Dinamo și „coșmarul” Stelei

Ore de discuții între Flavius Stoican și fanii lui Dinamo 

Pe lângă permutările legate de sosirile și plecările de fotbaliști, printre care și revenirea lui Plamen Iliev, anunțată astăzi de GSP.ro, Stoican a stabilit o punte de legătură și cu unii dintre cei mai importanți oameni de la Dinamo. Mai exact, cu liderii suporterilor! 

Conform informațiilor GSP, noul tehnician al „câinilor” a avut o discuție de aproximativ trei ceasuri la telefon cu câțiva dintre reprezentanții fanilor și le-a transmis acestora care este planul său de a salva „haita”, aflată pe penultimul loc al Ligii 1.

Stoican promite „disciplină și atitudine, pregătire fizică și suflet”

Stoican a avut în trecut de pătimit din cauza relației cu galeria. Nu în primul mandat, în ediția 2013/2014, când a încheiat cu Dinamo pe locul 4 în clasament, fiind una dintre surprizele acelui sezon, ci în al doilea, din 2015, chiar înainte de a fi schimbat cu Mircea Rednic. 

Acum, Flavius a primit și apostrofări în mediul online din partea tifossilor, mai ales că a fost asociat cu Iuliu Mureșan, care l-a mazilit deunăzi pe Rednic și a devenit inamicul public al suflării dinamoviste.

Stoican le-a transmis suporterilor că va schimba atitudinea jucătorilor și nu vor exista jumătăți de măsură nici la antrenamente, nici la meciuri. 

„Disciplină și atitudine, pregătire fizică și suflet. Obligatoriu trebuie să fie unitate, eu îmi asum tot. Toți fotbaliștii din lot, români, străini, nu contează, vor fi tratați egal, iar cine nu-și va da interesul pentru Dinamo va fi spectator, indiferent de nume sau de cotă”, a fost doar unul dintre mesajele transmite reprezentanților fanilor.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Stop vot! „A făcut bine sau nu Dinamo că l-a dat afară acum pe Rednic?” » Fanii și-au spus părerea pe GSP.ro: rezultatele sondajului

Dumitru Dragomir se teme pentru Stoican: „E antrenor bun, dar n-are viitor la Dinamo” + „Rednic a greșit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
creeperno115
creeperno115  •  23 Decembrie 2021, 22:41

Bafta!

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Decembrie 2021, 22:13
Postat de talpaiadului pe 23 Decembrie 2021, 17:25

Nu e vorba de nici o certitudine, eu spun ca Rednic ori nu trebuia adus deloc, ori lasat sa faca remanierea pentru care venise, una din doua. Ce sens a avut aducerea lui Rednic si mentinerea lui pana in iarna, urmata de demiterea lui?

Bre, crezi ca cei care l-au adus au fost Mafalda ca sa stie ca da chix ?

155369429167676
Robert Moro  •  23 Decembrie 2021, 21:58

Ce caterincă de articol . A vorbit cu Nea Nae 3 ore .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează