FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Revine în lot după demiterea lui Rednic! Jucătorul care profită de schimbarea de antrenor de la Dinamo

Plamen Iliev rămâne la Dinamo // foto: Imago Images
Plamen Iliev rămâne la Dinamo // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 decembrie 2021 12:43 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 13:10

Înlocuirea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican pe banca tehnică a lui Dinamo face ca portarul bulgar Plamen Iliev (30 de ani) să rămână la clubul alb-roșu!

Despărțirea lui Plamen Iliev de Dinamo părea certă, relația portarului bulgar cu ex-antrenorul dinamovist Mircea Rednic fiind ireconciliabilă.

După meciul pierdut de Dinamo cu CS Mioveni, scor 1-2, „Puriul” l-a criticat dur pe Iliev, iar portarul a făcut scandal în vestiar, amenințând că pleacă. În continuare, Iliev a fost exclus din lot, iar poarta „câinilor” în ultimul meci din an, 0-2 cu Farul, a fost vegheată de Mihai Eșanu.

Flavius Stoican aduce la Dinamo și „coșmarul” Stelei
DINAMO
Flavius Stoican aduce la Dinamo și „coșmarul” Stelei

Răstunare de situație: Plamen Iliev rămâne la Dinamo! 

Decizia luată de conducerea lui Dinamo, aceea de a-l demite pe Mircea Rednic și a-l înlocui pe acesta cu Flavius Stoican, schimbă totul pentru Iliev.

Din informațiile GSP.ro, portarul bulgar va reveni la antrenamentele lui Dinamo începând din 5 ianuarie! În spatele revenirii lui Iliev se află administratorul special Iuliu Mureșan, cel care a insistat ca portarul să se întoarcă.

Adus de Dinamo în septembrie, fostul portar de la Levski Sofia, FC Botoșani, Astra Giurgiu și Ludogorets a apărat poarta lui Dinamo în 10 meciuri, fiind învins de 19 ori.

Declarațiile lui Rednic care l-au iritat la culme pe Iliev: „Îți bați joc de munca echipei” 

După CS Mioveni - Dinamo 2-1, meci în care Iliev a comis penalty-ul din care gazdele au egalat, Rednic a declarat că „Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut (n.r. - cu Chindia) a făcut la fel. Sunt reguli clare, care se învață la copii. La experiența lui nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. 

Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg. Nu te poți concentra la o fază fixă, la care aveam superioritate și ca talie, și ca poziție a jucătorilor. Nu ai voie să faci greșeala asta, ce căuta el pe colțul de 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici nu au făcut-o. Nu-i păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Aveam 3 puncte acum”. 

VIDEO » Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dumitru Dragomir se teme pentru Stoican: „E antrenor bun, dar n-are viitor la Dinamo” + „Rednic a greșit”

Mircea Rednic, șocat după ce a fost demis de la Dinamo: „Nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
creeperno115
creeperno115  •  23 Decembrie 2021, 22:48

Presedinte mai bun decat Muresan nu gaseai nicaieri sa vrea sa vina la Dinamo

1058333920976035
Gheorghe Gîscă  •  23 Decembrie 2021, 17:22
Postat de valyomanyd pe 23 Decembrie 2021, 15:38

Georgele, Muresan a fost adus de DDB deoarece a trecut printr-o insolventa si stie cu ce se mananca !Doar fraierii cred ca Rednic reusea sa faca ceva, vezi ultimele sale rezultate , plus ce a "reusit" la Iasi si Viitorul !

@ valyomanyd O fi fost adus pentru ca a trecut prin insolvente, dar omul nu s-a bucurat pana la sfarsit de credibilitate, motiv pentru care a stat putin pe la Sibiu; este ardelean, dar traseul Cluj-Sibiu-Dinamo (acest Dinamo, nu clubul cu al doilea palamares din tara) atesta un regres pe plan profesional (si moral, daca judecam dupa standardele transilvanenilor, nu si ale mele)! Pentru mine, doctorul este o persoana cu 0 (zero) credibilitate!

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Decembrie 2021, 16:08
Postat de Gabi Ddb pe 23 Decembrie 2021, 16:00

A făcut penalty intenționat pt a nu câștiga Dinamo. Cu el și ceilalți jucători care l-au sabotat pe Rednic (majoritatea români) retrogradăm sigur. Cu Rednic mai aveam șanse.

Da, cu Rednic aveam sansa porcului de Ignat !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează