FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, șocat după ce a fost demis de la Dinamo: „Nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 09:35 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 11:18

Mircea Rednic, fostul antrenor al celor de la Dinamo, a oferit primele reacții după ce a fost dat afară.

Rednic a aflat de la jurnalistul GSP despre decizia conducerii de a-l da afară de la Dinamo. Antrenorul e încă uluit de concediere.

Haos la Dinamo după demiterea lui Rednic » Nicolae Badea ar fi decis să-și retragă sprijinul financiar de la echipă
DINAMO
Haos la Dinamo după demiterea lui Rednic » Nicolae Badea ar fi decis să-și retragă sprijinul financiar de la echipă

„Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo. Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat? 

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a declarat Mircea Rednic potrivit Fanatik.

Dănuț Lupu le dă dreptate conducătorilor

Fost coleg cu Rednic la Dinamo, Lupu îl consideră demiterea acestuia justă din cauza conflictelor pe care „Puriul” le-a provocat, acuzând jucătorii după fiecare meci.

„Îl știu pe Mircea, am jucat vreo 7 ani cu el, dar părerea mea este că a greșit foarte mult. Atât timp cât îți expui jucătorii, când mergi pe mâna galeriei și nu pe cea a jucătorilor... Apoi, niciodată în lume un antrenor nu a schimbat 14 jucători. În general, pleacă antrenorul. 

Nu cred că a fost vorba de nervi. Spune că dă afară 14 jucători, dintre care cinci ai lui. Aduci cinci, pe care îi dai afară, și spui că aduci alții 14 ca să faci ce? Nu poți să aduc 14 jucători buni. Aduci 14 jucători liberi de contract și vrei să te salvezi. În primul rând, jucătorii ăia care vin se interesează să vadă ce se întâmplă la clubul ăsta. 

Unul a fost dezbrăcat, a fost oprit autocarul...Nu te scoate patronul, dar nici nu te plătește”, a declarat Dănuț Lupu potrivit digisport.

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo!

  • Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo. A preluat echipa la finalul lunii septembrie și a obținut în „Groapă” o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

Video Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată! Nu știu dacă se salvează”

Citește alte știri despre Dinamo:

Atac la fanii lui Dinamo: „Au băgat clubul în moarte clinică” + un nou acționar majoritar anunțat: „Sperăm ca lucrurile să se schimbe”

Steliano Filip „sărbătorește” demiterea lui Rednic: „V-a «mânjit» bine?” » Mesaje private „rostogolite” pe Instagram

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dragdim
dragdim  •  22 Decembrie 2021, 23:10

O *** de om și zero ca antrenor de zece ani. Oare cum s-a simțit Niculescu atunci când a venit impresarul și l-a dat afara după 3 săptămâni?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  22 Decembrie 2021, 22:55

Pe mine m-au socat rezultatele

dorelus
dorelus  •  22 Decembrie 2021, 14:15

da sigur,dupa asemenea rezultate sa fii demis???vai de fundul tau Rednic...ai ramas ancorat in epoca de aur si tu si multi din generatia din acelasi material de prost gust

Vezi toate comentariile (4)
Comentează