FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Haos la Dinamo după demiterea lui Rednic » Nicolae Badea ar fi decis să-și retragă sprijinul financiar de la echipă

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 08:20 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 11:09

Dinamo este pe cale să primească prima lovitură după ce Mircea Rednic a fost demis marți seară. Nicolae Badea, omul care îi susține financiar pe alb-roșii, ar fi decis să se retragă.

Vestea demiterii lui Rednic a luat prin surprindere suflarea dinamovistă, care nu se aștepta la această decizie drastică a conducătorilor din „Ștefan cel Mare”, chiar Nicolae Badea afirmând că nu a fost informat de această decizie: „Pe mine nu m-a anunțat nimeni. Nu știu nimic”.

Din 2022, un nou sezon din cea mai așteptată telenovelă a Ligii 1: „Dorin Șerdean va prelua pachetul acțiunilor la Dinamo, lucrurile se vor schimba”
DINAMO
Din 2022, un nou sezon din cea mai așteptată telenovelă a Ligii 1: „Dorin Șerdean va prelua pachetul acțiunilor la Dinamo, lucrurile se vor schimba”

„Câinii” pot avea de suferit după această decizie deoarece Computerland, unul dintre principalii sponsori, firmă deținută de Nicolae Badea, este pregătită să încheie colaborarea cu Dinamo.

De asemenea, Nicolae Badea i-ar fi anunțat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, şi pe reprezentanţii DDB că-şi retrage sprijinul financiar de la echipă și că va lua cu el toți sponsorii aduși, anunță Telekom Sport. 

Badea a fost cel care a susținut revenirea lui Rednic la echipă în toamnă.

PCH, mesaj amenințător, după demiterea lui Rednic: „Vei plăti!”

Nici suporterii nu sunt încântați de decizia conducătorilor de a-l demite pe Mircea Rednic și a-l pune în locul său pe Flavius Stoican. Galeria alb-roșiilor a trimis un mesaj amenințător la adresa lui Iuliu Mureșan.

„Cine l-a adus pe Stoican să își asume. Că de plătit, va plăti!”, a postat în urmă cu puține momente „Peluza Cătălin Hîldan” pe Facebook, vocea programului „Doar Dinamo București” de pe rețelele de socializare.

Haos la Dinamo după demiterea lui Rednic » Nicolae Badea ar fi decis să-și retragă sprijinul financiar de la echipă
Captură Facebook

Mesajul ultrașilor îl vizează pe administratorul special Iuliu Mureșan. Rocada Rednic-Stoican a fost propusă de „Muri”, conform declarațiilor făcute mai devreme de Răzvan Zăvăleanu pentru GSP: 

„Iuliu Mureșan a propus această variantă, cu Flavius Stoican, iar noi am fost de acord”. 

Mesajul PCH lasă să se înțeleagă că reprezentanții suporterilor nu ar fi fost înștiințați cu privire la demiterea lui Rednic. Nici Nicolae Badea nu știa despre intenția conducătorilor din Ștefan cel Mare: „Pe mine nu m-a anunțat nimeni. Nu știu nimic”, a declarat pentru GSP omul de afaceri, implicat în DDB, care a susținut numirea lui Mircea Rednic în toamnă.

VIDEO Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată! Nu știu dacă se salvează”

Citește alte știri din Liga 1:

Dănuț Lupu ia partea conducerii lui Dinamo după demiterea lui Rednic: „A greșit mult!”

Steliano Filip „sărbătorește” demiterea lui Rednic: „V-a «mânjit» bine?” » Mesaje private „rostogolite” pe Instagram

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
dragdim
dragdim  •  22 Decembrie 2021, 23:08

Banii vin, banii pleacă Fanii rămân cu buza umflată.

creeperno115
creeperno115  •  22 Decembrie 2021, 22:53

Acum o saptamana: ,,sa ramana rednic ca dinamo sa retrogradeze". Acum: ,,bine ca n-a ramas rednic ca va desfiintati". Esti impotriva la orice decizie

brancojk
brancojk  •  22 Decembrie 2021, 13:33
Postat de zorrozabal pe 22 Decembrie 2021, 12:54

Stai linistit ca nu dadea el mai mult ca ceilalti!El cica a aducea sponsori-adica pe alde... Iuhasz si Nitu!Daca vrea ca el sa conduca, sa puna banul jos-adica cele vreo 8 milioane de euro-si sa cumpere Dinamo!Si sa vedem atunci daca-i mai convine sa dea Dinamo pe mana lui Rednic- ca sa ruleze jucatori,doar doar va mai nimeri vreun Mevlija sa-l vanda la rusi!Ca asta-l interesa pe Rednic,nu ca Dinamo se afunda in mlastina retrogradarii!

stai tu linistit ca decizile din ultima zi va asigura retrogradarea si desfiintarea. cu redmic mai aveati sperante,fara el au disparut toate.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close