FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu ia partea conducerii lui Dinamo după demiterea lui Rednic: „Mircea a greșit mult!”

Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 07:33 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 10:26

Dănuț Lupu (54 de ani), fost mare fotbalist la Dinamo, a comentat situația tensionată de la club, unde Mircea Rednic a fost demis și înlocuit cu Flavius Stoican.

Fost coleg cu Rednic la Dinamo, Lupu consideră demiterea acestuia justă din cauza conflictelor pe care „Puriul” le-a provocat, acuzând jucătorii după fiecare meci.

Mircea Lucescu, ales „Antrenorul anului” la Gala GSP 2021, acuză deciziile de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată!”
SUPERLATIVELE GSP 2021
Mircea Lucescu, ales „Antrenorul anului” la Gala GSP 2021, acuză deciziile de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată!”

„Îl știu pe Mircea, am jucat vreo 7 ani cu el, dar părerea mea este că a greșit foarte mult. Atât timp cât îți expui jucătorii, când mergi pe mâna galeriei și nu pe cea a jucătorilor... Apoi, niciodată în lume un antrenor nu a schimbat 14 jucători. În general, pleacă antrenorul. 

Nu cred că a fost vorba de nervi. Spune că dă afară 14 jucători, dintre care cinci ai lui. Aduci cinci, pe care îi dai afară, și spui că aduci alții 14 ca să faci ce? Nu poți să aduci 14 jucători buni. Aduci 14 jucători liberi de contract și vrei să te salvezi. 

În primul rând, jucătorii ăia care vin se interesează să vadă ce se întâmplă la clubul ăsta. Unul a fost dezbrăcat, a fost oprit autocarul... Nu te scoate patronul, dar nici nu te plătește”, a declarat Dănuț Lupu potrivit digisport.

Dănuț Lupu: „Stau și mă gândesc cu ce va supraviețui clubul în continuare”

Lupu a vorbit apoi despre viitorul lui Dinamo, unul incert din punctul său de vedere, mai ales după ce mai mulți membri cotizanți din DDB s-au retras după demiterea lui Rednic.

„Eu stau și mă gândesc cu ce va supraviețui clubul în continuare, fiindcă foarte multă lume s-a retras din DDB. Eu am mai spus-o: cu tot respectul pentru proiectul DDB, dar atâta timp cât conduc trei băieți, care au avut o idee foarte bună, nu înseamnă că se pricep la fotbal. 

Acești băieți extraordinari, care se cred Dumnezei... Eu nu mă apuc de făcut blocuri, dacă nu mă pricep. Ei trebuiau să aducă pe cineva, nu să împartă ei totul cum vor. Să faci un proiect de lungă durată era imposibil de realizat”, a mai adăugat Dănuț Lupu.

VIDEO Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată! Nu știu dacă se salvează”

Citește alte știri din Liga 1:

Steliano Filip „sărbătorește” demiterea lui Rednic: „V-a «mânjit» bine?” » Mesaje private „rostogolite” pe Instagram

Top 5 „aroganțe” la votul pentru Superlativele GSP 2021 » Doi fotbaliști din Liga 1 s-au ales pe ei + Pe Rednic l-a lovit „amnezia”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dragdim
dragdim  •  22 Decembrie 2021, 23:19
Postat de idi53 pe 22 Decembrie 2021, 13:18

Lupu sa_vada de ,,gusa ,,lui de ratan si sa lase in pace pe Rednic!Cu Stoican si Muresan nu mai avem NICIO sansa de supravetuire!La fel gandeste si Mircea Lucescu!Se vor bucura mult dusmanii lui DINAMO,dar sa vedem ce campionat va fi fara DINAMO!

Lasă ca am avut cu Rednic! Cel mai slab antrenor din mămăliga 1, nu cred ca e altul cu rezultate mai proaste.

idi53
idi53  •  22 Decembrie 2021, 13:18

Lupu sa_vada de ,,gusa ,,lui de ratan si sa lase in pace pe Rednic!Cu Stoican si Muresan nu mai avem NICIO sansa de supravetuire!La fel gandeste si Mircea Lucescu!Se vor bucura mult dusmanii lui DINAMO,dar sa vedem ce campionat va fi fara DINAMO!

vasileroaita
vasileroaita  •  22 Decembrie 2021, 11:55

Rednic a facut o singura greseala: a acceptat sa preia Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează