FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE GSP 2021

Top 5 „aroganțe” la votul pentru Superlativele GSP 2021 » Doi fotbaliști din Liga 1 s-au ales pe ei + Pe Rednic l-a lovit „amnezia”

Florin Niță (34 de ani), portarul celor de la Sparta Praga, a fost desemnat „Fotbalistul anului” la Gala GSP 2021. În cea mai respectată anchetă de final de an din tot sportul românesc au existat și câteva alegeri atipice.
Florin Niță (34 de ani), portarul celor de la Sparta Praga, a fost desemnat „Fotbalistul anului” la Gala GSP 2021. În cea mai respectată anchetă de final de an din tot sportul românesc au existat și câteva alegeri atipice.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 00:03 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 13:33

Marți seară, în cadrul Galei GSP 2021, Gazeta a decernat Superlativele anului și a premiat 5 Legende. În cea mai respectată anchetă de final de an din sportul românesc au existat și câteva voturi inedite.  

  • Pentru categoriile „Fotbalistul anului” și „Antrenorul anului” au votat: toți antrenorii, președinții și căpitanii formațiilor din Liga 1, jurnaliștii GSP și cititorii Gazetei;
  • Toate voturile vor putea fi văzute în ediția specială a ziarului Gazeta Sporturilor de miercuri, 22 decembrie, din zori la chioşcurile de ziare din țară sau pe platforma digitală - AICI

Florin Niță a fost în fruntea ierarhiei tuturor celor 5 categorii de votanți. Asta chiar dacă s-au strecurat și câteva alegeri personale. 

1. Daniel Barbu, directorul sportiv al celor de la CS Mioveni, l-a pus pe primul loc în clasamentul pentru „Fotbalistul anului” pe Bogdan Rusu, căpitanul formației pe care o conduce. Rusu și-a oferit la rândul lui un vot, dar mai timid, doar pe poziția a 5-a.

2. Celălalt căpitan din Liga 1 care a considerat că merită să apară sus în top a fost Nicușor Bancu. Fotbalistul lui CSU Craiova s-a votat pe locul secund!

„Amnezia” lui Mircea Rednic

3. Și Mircea Rednic, până marți antrenor la Dinamo, a ieșit în evidență. El și Marius Croitoru au fost singurii tehnicieni din Liga 1 care nu l-au „prins” pe Mircea Lucescu în top 5 la categoria „Antrenorul anului”.
Așadar, „Puriul” l-a „uitat” tocmai pe Il Luce, laureatul Anchetei din acest an, dar l-a trecut pe rapidistul Mihai Iosif primul în top 5!

Mircea Lucescu, ales „Antrenorul anului” la Gala GSP 2021, acuză deciziile de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată!”
SUPERLATIVELE GSP 2021
Mircea Lucescu, ales „Antrenorul anului” la Gala GSP 2021, acuză deciziile de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată!”

4. O altă curiozitate de la categoria „Antrenorul anului” o reprezintă alegerile făcute de cei de la Academica Clinceni. Președintele Iulian Stoica și căpitanul Răzvan Patriche l-au trecut pe prima treaptă pe Ilie Poenaru, fostul lor tehnician, aflat acum la Gaz Metan.

Superlativele GSP 2021 » Camora și Mihai Iosif au votat „cu fularul la gât”

5. Mario Camora, căpitanul campioanei CFR Cluj, a votat 4 coechipieri din Gruia în clasamentul pentru „Fotbalistul anului” și l-a pus în fruntea listei pe tânărul Claudiu Petrila. 

Tot cu sufletul a ales și Mihai Iosif. Antrenorul Rapidului l-a desemnat pe Cristian Săpunaru „Fotbalistul anului 2021”, liderul formației sale.

GALA GSP 2021 / Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende

Citește și alte știri de la Gala GSP 2021: 

GALA GSP 2021 Desemnat „Antrenorul anului” în Ancheta Gazetei, Mircea Lucescu a dezvăluit de ce ar fi refuzat să preia „naționala”: „Atunci am zis că nu o să revin niciodată!”

VIDEO / EXCLUSIV „Fotbalistul anului” în ancheta GSP, Florin Niță e șocat de ce i se întâmplă la Sparta Praga: „Vreau să plec!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gilos
gilos  •  22 Decembrie 2021, 18:15

Este gresit regulamentul folosit, in sensul ca cel care voteaza nu ar trebui sa poata vota pe cineva de la el din echipa ( cazul Camora, cu cei patru cheferisti sau cazul Iosif cu Sapunaru ). Ar fi mai fair-play si nu ar lasa loc subiectivismului...

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  22 Decembrie 2021, 17:23

Gsp, nu e FRUMOS sa faci public asa ceva

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Decembrie 2021, 12:53

jucatorul anului in Romania a ajuns portarul de rezerva de la Sparta Praga. asta ne spune totul despre nivelul fotbalului in Romania

Vezi toate comentariile (15)
Comentează