FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - DINAMO 2-1

Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”

Mircea Rednic +29   FOTO
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 19:55 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 20:42

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a avut un discurs dur la adresa portarului Plamen Iliev, după ce acesta a făcut penalty-ul din care CS Mioveni a egalat.

Mircea Rednic despre Iliev: „Nu poți să faci așa ceva, îți bați joc de munca echipei”

„Sunt supărat. Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut la fel. Sunt reguli clare, care se învață la copii. La experiența lui nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg. 

Fanii l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu de tricoul lui Dinamo: „M-au tras și l-au dat jos”
CS MIOVENI - DINAMO 2-1
Fanii l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu de tricoul lui Dinamo: „M-au tras și l-au dat jos”

Ce să le reproșez jucătorilor? Un meci în care au fost multe dueluri, s-a jucat agresiv. Când pierzi în minutul 90... nici măcar un punct nu poți să iei, să te concentrezi 5 minute. Nu te poți concentra la o fază fixă, la care aveam superioritate și ca talie, și ca poziție a jucătorilor. 

Nu ai voie să faci greșeala asta, ce căuta el (n.r. Iliev) pe colțul de 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici nu au făcut-o. Nu-i păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Aveam 3 puncte acum. Mergem înainte, ce sa facem..”, a declarat Mircea Rednic la flash-interviu.

Mihai Stoica îl taxează pe Rednic după discursul dur la adresa fotbaliștilor: „Un antrenor mare nu dă în jucători în public”
CS MIOVENI - DINAMO 2-1
Mihai Stoica îl taxează pe Rednic după discursul dur la adresa fotbaliștilor: „Un antrenor mare nu dă în jucători în public”

Mircea Rednic: „Nu e prima oară când pierdem 3 puncte din cauza greșelilor individuale”

„Nu am foarte multe soluții, a fost un meci foarte greu cu Chindia, s-a depus mult efort. La experiența pe care o avem în echipă, să ai 1-0 și să ajungi în minutul 90 la o fază fixă, când ne-am descurcat până atunci perfect, și să faci greșeala aia...

Nu e prima oară când pierdem 3 puncte. Cu UTA la fel, în 90+5, cu Rapid în 90+2. Numai greșeli individuale ale jucătorilor”, a adăugat „Puriul”.

Întrebat despre gestul fanilor de la final, când l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu de tricoul lui Dinamo, Mircea Rednic a comentat: „Au dreptate, nu poți să joci așa. Au venit până aici, și-au susținut echipa. E păcat și sunt foarte supărat”.

Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

Mai e un singur meci, nu contează că joci cu Farul sau Barcelona, sunt 3 puncte în joc și trebuie să facem tot posibilul să le câștigăm
- Mircea Rednic

VIDEO Alexandru Răuță: „Nu merităm nimic!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Rapid, „trădată” de doi jucători-cheie în derby-ul cu FCSB!

Scor de forfait în Chindia - FCU Craiova » Clasamentul în Liga 1, după primul meci al zilei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
elgabri
elgabri  •  17 Decembrie 2021, 09:18

Toti jucatorii sunt praf noroc ca svem un antrenor bun !!

roaitavasile
roaitavasile  •  17 Decembrie 2021, 07:33

Rasilor!

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  17 Decembrie 2021, 02:43

la prima vedere iliev este o cauza dar in acelasi timp se uita cite mingi a scos si cu chindia si azi. nu poti fi perfect si tensiunea jocului te atunca in situatii grele. nu trebuie vazut doar iliev ca tap ispasitor cind atacantul de la mioveni cel care a dat al doilea gol nu avea pe nimeni linga el. marcaj prost. ma uit la jucatorii lui dinamo unde doar ruata da tot ce are mai bun. nu se implica alearga fiecare de a impresiona antrenorul in zona lui de 20 de metrii patrati . apoi sta. plasamente gresite si nesincronizari. lipseste jucatorul de creatie. pacat de matei care era un jucator bun. nu avem un nistor un pesici nu avem un tanase nu avem mai nimic in treba asta. soresc mai salveaza pe ici pe colo dar nu avem aripi. si atunci cum sa inscrii? doar din faze fixe daca le ai? asa ca iliev nu poate fi cauza la toate relele. greselile lui rednic stau in a tot schimba. pai pune-l pe eichmann si grigore sa joace si se vor sincroniza. schimbind mereu nu ai sansa de omogenizare. ma uit la itu care a inceput bine si acum este un jucator confuz. de luat aminte si jucatorii dar si antrenorii.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează