FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - DINAMO 2-1

Mihai Stoica îl taxează pe Rednic după discursul dur la adresa fotbaliștilor: „Un antrenor mare nu dă în jucători în public”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 20:10 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 20:31

CS Mioveni a câștigat dramatic meciul cu Dinamo, scor 2-1. La finalul partidei, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, l-a criticat pe Mircea Rednic, antrenorul alb-roșiilor, pentru modul discursul său.

Greșeala lui Plamen Iliev din finalul meciului, când portarul bulgar a comis penalty, l-a scos din sărite pe Mircea Rednic. Acesta a avut o reacție dură la adresa jucătorului său, taxată însă de Mihai Stoica.

Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”
CS MIOVENI - DINAMO 2-1
Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”

MM Stoica: „Rednic are dreptate, dar așa ceva nu face un antrenor mare”

„Sigur că Rednic are dreptate în ce spune. Dar, teoretic, un antrenor, mai ales unul cu experiență, discută cu jucătorul sau, eventual, jucătorul și colegii lui, nu îl face praf în fața camerelor de luat vederi. Dar, de multe ori, sunt antrenori care încearcă, pasând pe jucători, să scape ei! 

Nu spun că face asta Rednic acum, dar nu e normal. La carte așa spune: «Un antrenor mare nu dă în jucători în public, ci în discuțiile pe care le poartă cu ei». Avem foarte mulți antrenori care dau în jucători, vai de mine!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Sunt supărat. Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut la fel. Sunt reguli clare care se învață la copii. La experiența lui nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg.

Nu ai voie să faci greșeala asta, ce căuta el pe colțul de 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici nu au făcut-o. Nu-i păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi?. Aveam 3 puncte acum. Mergem înainte, ce sa facem.?

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

VIDEO Alexandru Răuță: „Nu merităm nimic!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Rapid, „trădată” de doi jucători-cheie în derby-ul cu FCSB!

Scor de forfait în Chindia - FCU Craiova » Clasamentul în Liga 1, după primul meci al zilei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  17 Decembrie 2021, 15:50
Postat de sittingbull pe 16 Decembrie 2021, 22:50

Nici tu nu ai voie să vorbești despre ceea ce face Rednic. El doar critică, tu lovești cu pumnul suporterii în tribună.

BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti dea d-zeu sanatate !

1475540329211264
Lazar Andrei  •  17 Decembrie 2021, 11:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2021, 06:42

Da,dar antrenorul Becali de ce isi critica jucatorii in public?Acum-serios vorbind-Rednic nici nu se crede doar un antrenor si atat!E clar ca el se comporta ca si cum ar fi un MANAGER!S-au mirat si comentatorii transmisiei de pe GIGISPORT1 de formula de echipa trimisa de el pe teren in prima repriza la Mioveni:„Dinamo arata ca un santier”!„Mircea Rednic continua experimentele”-exclamau ei!Cu toate ca echipa-cum necum-castigase in sfarsit un meci!De ce?Pai a declarat-o chiar el:In timpul scurt pe care il are la dispozitie trebuie sa se decida la care jucatori trebuie sa renunte!Ca sa aduca altii!Iar dupa ce-i aduce ?!Pai...va continua „experientele”!De ce?Cum de ce?!Ca sa se decida pe care ii pastreaza...Se termina campionatul?!Si Dinamo retrogradeaza?!Si ce daca?!Ia sa-l lasam in pace,ca el are treaba!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează