FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCU CRAIOVA 0-3

VIDEO Scor de forfait în Chindia - FCU Craiova » Clasamentul în Liga 1, după primul meci al zilei

FCU Craiova a învins-o în deplasare, scor 3-0, pe Chindia, în etapa #20 a Ligii 1.
FCU Craiova a învins-o în deplasare, scor 3-0, pe Chindia, în etapa #20 a Ligii 1.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 16:56 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 17:00

FCU Craiova a învins-o în deplasare, scor 3-0, pe Chindia, în etapa #20 a Ligii 1.

Programul complet al etapei 20 din Liga 1

Meciul s-a „rupt” înainte de pauză. Paul Iacob, fundașul gazdelor, a fost eliminat în cel de-al treilea minut al prelungirilor, după ce a văzut al doilea „galben”. Imprudența din careu a costat echipa sa un penalty. 

Iureș în Liga 1! Conducerea amenință jucătorii și staff-ul: „Mulți vor pleca în iarnă! Mai mult decât am făcut nici nu mai fac”
FC ARGEȘ - SEPSI 1-1
Iureș în Liga 1! Conducerea amenință jucătorii și staff-ul: „Mulți vor pleca în iarnă! Mai mult decât am făcut nici nu mai fac”

Bălan a înscris cu noroc de la punctul cu var, însă arbitrul Horațiu Feșnic a dictat repetarea loviturii de pedeapsă, deoarece Iacob, fotbalistul eliminat, nu părăsise suprafața de joc. La a doua încercare, Bălan a finalizat fără emoții. 

Olteniii, pregătiți de interimarul Dan Vasilică, au marcat de două ori și în repriza a doua, goluri Baeten și Compagno

FCU Craiova nu mai câștigase în campionat din 22 octombrie, 2-0 cu Gaz Metan Mediaș.

Cum stau Chindia și FCU Craiova în clasament

FINAL. Chindia - FCU Craiova 0-3

Chindia - FCU Craiova, echipe de start:

CHINDIA: Căbuz - Martac, Căpușă, P. Iacob, Corbu - Neguț, Dulca, Popadiuc, Jipa - D. Popa - D. Florea
REZERVE:  D. Moldovan, Cherchez, Matiș, Stoian, Suciu, Kocic, A. Ioniță, A. Șerban, M. Șerban
ANTRENOR: Emil Săndoi

FCU CRAIOVA: R. Popa - R. Negru, Kovavic, Diallo, Bușu - Asamoah, Achim - Baeten, Sidibe, Van Durmen - C. Bălan
REZERVE: Mogoșanu, V. Pop, Blidar, Marquet, Ondaan, Bauza, Raicea, Miuțescu, Compagno
ANTRENOR: Dan Vasilică

Sentință de 13 milioane de euro pentru Adrian Mititelu

Veste excelentă pentru Victor Pițurcă și ceilalți înscriși la masa credală în dosarul de faliment al Fotbal Club U. Craiova S.A., deschis în 2014 vechii societăți a lui Adrian Mititelu.

Tribunalul Dolj a dispus recent ca societatea aflată în faliment să fie despăgubită de Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor cu circa 13 milioane de euro, pentru un teren de 43 de hectare din Craiova.

Sentința publicată pe portalul just.ro, la 26 noiembrie 2021 arată: „Obligă pârâta Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor să acorde măsuri compensatorii prin 64.238.400 puncte corespunzătoare suprafeței de teren de 43 ha teren intravilan situat în Municipiul Craiova, în favoarea reclamantei FOTBAL CLUB U. CRAIOVA S.A". E vorba despre un teren din cartierul Craiovița, pe care statul a construit blocuri.

Scor de forfait în Chindia - FCU Craiova » Clasamentul în Liga 1, după primul meci al zilei

Potrivit legii, un punct are valoarea de un leu. Astfel, cele 64.238.400 puncte înseamnă 64.238.400 de lei, echivalentul a 13 milioane de euro. 

Suma va acoperi datoriile către creditori, iar Victor Pițurcă va fi unul dintre cei mai câștigați oameni. Antrenorul se află în fruntea tabelului celor înscrişi la masa credală, cu 6.964.893 euro. Din informațiile GSP, 40% din cele 13 milioane de euro, adică 5,2 milioane de euro, vor intra în conturile familiei lui Adrian Mititelu.

Citește alte știri din Liga 1:

Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

Bănel Nicoliță, primele explicații despre „fuga” în SUA: „Am făcut o greșeală care m-a costat totul, nu mi-am revenit încă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
wrx.
wrx.  •  16 Decembrie 2021, 19:24
Postat de george.br pe 16 Decembrie 2021, 19:19

Tic-tac... tic-tac...

:))))

george.br
george.br  •  16 Decembrie 2021, 19:19
Postat de wrx. pe 16 Decembrie 2021, 18:28

Antipatic pentru voi cei 116 suporteri ai Clonei :))))))))))) Ba ti-am mai zis odata: atata timp cat exista aceasta rusine de echipa politica voi suporterii ei o sa fiti ca ***. Nimeni in toata Romania nu va suporta! Iar voi traiti in bula magica a lui Rotaru....care se va sparge curand.

Tic-tac... tic-tac...

george.br
george.br  •  16 Decembrie 2021, 19:17
Postat de Christian Ciuca pe 16 Decembrie 2021, 18:32

Pai daca Chindia a jucat iar cu om in minus , ca in fiecare meci...la 11 contra 11 era 0-0 , se fluiera pauza...si uite 11 metri aiurea si om eliminat...si iar a picat magaoaia pe targovisteni, iar joaca in zece oameni..in locu lor as protesta , as retrage echipa din campionat , macar sa fie implinit visu lu Burleanu fara sa distrugi jucatorii si pe Emil Sandoi...ce-o fi in inima lor numai ei stiu...

Cum ai traduce tu cuvantul "aiurea" aici?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează