FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bănel Nicoliță, primele explicații despre „fuga” în SUA: „Am făcut o greșeală care m-a costat totul, nu mi-am revenit încă”

Bănel Nicoliță, fostul jucător al celor de la FCSB
Bănel Nicoliță, fostul jucător al celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 20:48 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 21:20

Bănel Nicoliță, fostul jucător al celor de la FCSB, a revenit din Statele Unite ale Americii, țară în care s-a zvonit că ar fi fugit din cauza unor datorii la cămătari

  • În vârstă de 36 de ani și cu câteva kilograme în plus, Bănel Nicoliță dă primele lămuriri: nu a fost vorba de nicio datorie, ci de o plecare de refacere „fizică și morală” după divorțul de soția Cristina;

Bănel Nicoliță: „Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer”

„Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit la Făurei şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. 

Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”, a explicat Nicoliță pentru emisiunea de youtube „Fiţă cu Adiţă”, care va apărea vineri.

+1 FOTO

Bănel Nicoliță, moment de sinceritate: „Soția mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK»”

În urmă cu câteva luni, la emisiunea „La Măruță”, pe ProTV, Bănel Nicoliță a vorbit „la cald” despre cauzele despărțirii de soția sa: 

 „Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul. «Ai băgat bani acolo, te-ai dus acolo, ne-ai neglijat pe noi».

Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK». Eu sunt mai nebun, iubesc fotbalul, el mi-a dat tot ce am și vreau să dau și eu înapoi cât pot. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat”, a spus acesta.

Cum a reacționat Gigi Becali când a aflat că Bănel Nicoliță ar fi fugit în SUA: „Nu era prin Brăila sau Făurei?”

Fratele lui Bănel Nicoliță a vorbit în premieră despre problemele fostului mijlocaș de la FCSB: „Vă asigur”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ionnis
ionnis  •  16 Decembrie 2021, 16:53

De la sapa de lemn a plecat, la sapa de lemn se intoarce

magic4ever
magic4ever  •  16 Decembrie 2021, 12:29
Postat de csa.regal.spartac pe 16 Decembrie 2021, 06:19

Ce pasiune ca la Faurei a investit 300.00 eur iar el a castigat atat doar din bonus la Steaua ca s-a calificat in CL. Sa nu mai spun ca la St Etienne a stat 3 ani cu 700.000 eur salariu pe an.

Ai fost tu zi de zi langa Banel sa ii calculezi toate sumele investite in fotbal in toti anii de cand este la Faurei?

george.br
george.br  •  16 Decembrie 2021, 09:24

Respect, Banel Nicolita! Un caracter deosebit, un suflet urias.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close