GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORȚ

Bănel Nicoliță, moment de sinceritate » De ce s-a despărțit de soție: „Mi-a spus că dacă plec acolo, divorțăm. Eu am zis «OK»”

Bănel Nicoliță și Cristina +5   FOTO
Bănel Nicoliță și Cristina

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 19:11 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 16:35

Bănel Nicoliță (35 de ani) a explicat motivele din spatele divorțului de Cristina, fosta lui soție.

Fostul fotbalist, în prezent finanțatorul echipei CS Făurei, a dezvăluit recent că a finalizat divorțul de Cristina, cu care a fost însurat timp de 6 ani. „Ruptura” acestora datează de mai bine de 2 ani, însă divorțul a fost oficializat abia în luna februarie.

Iar acum, a explicat de ce la emisiunea „La Măruță”, pe ProTV. „Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul. «Ai băgat bani acolo, te-ai dus acolo, ne-ai neglijat pe noi». 

Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK». Eu sunt mai nebun, iubesc fotbalul, el mi-a dat tot ce am și vreau să dau și eu înapoi cât pot. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat”, a spus acesta.

+1 FOTO

Bănel Nicoliță: „Nu am plecat pentru altă femeie”

Totodată, fostul fotbalist de la echipe precum FCSB, Saint-Etienne și FC Nantes a dezmințit zvonurile conform cărora o altă femeie l-ar fi convins să își lase soția. Acesta a ținut să lămurească acest aspect, nedorind ca fiicele sale să își creeze o părere greșită.

„Nu vreau ca ele să creadă vreo secundă că eu am plecat de lângă mama lor pentru o altă femeie. Nu aș fi făcut-o niciodată în viața mea. Eu sunt un familist, când am plecat, am făcut-o din alt motiv. Nu pentru altă femeie”, a precizat Nicoliță. 

Am o relație foarte bună cu fosta soție. Am vorbit mai devreme, i-am spus că mâine merg să îmi iau copiii. Nu am o restricție, pot să îi iau 3 zile, 5 zile, o săptămână, nu contează. Avem o relație foarte frumoasă, e păcat să nu le oferim copiilor sprijinul de care au nevoie

Nu e adevărat, nu o să fiu tată din nou 
- Bănel Nicoliță

Mai multe știri de actualitate:

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, prins conducând sub influența drogurilor! I se va face dosar penal

FCSB. Gigi Becali, primele declarații după 3 săptămâni: „Nu îmi mai place să fac asta” » Schimbare radicală de discurs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
135633977210983
Gigi Papadie  •  07 Septembrie 2020, 17:46

cred ca ar fi vrut sapleci mai repede la Faurei.ca nu mai rezista. saraca femeie....a rezistat destul

557359368547447
Florin Alexandru  •  06 Septembrie 2020, 17:38

Ce GICA POPESCU??CE CALAFAT?? NU STITI CE "OM AFACERI" ESTE ?? A FALIMENTAT TOT CE A ATINS!! E TERMINAT FINANCIAR BAIATU".UITATI DE EL

palominocreek
palominocreek  •  06 Septembrie 2020, 12:01
Postat de larisa_i pe 06 Septembrie 2020, 11:24

Felicitari ca si-a parasit familia pentru "visul de la Faurei? Nu stii ce vorbesti...

Dar ce i-a interzis să vină după el la Făurei? Ea când și-a luat fotbalist s-a gândit la Nuba, Loft și Yachturi, nu miros de balegă :))) N-a citit termenii și condițiile până la capăt și a dat ”yes to all”, crezând că a dat norocul peste ea :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close