FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - SEPSI 1-1

Iureș în Liga 1! Conducerea amenință jucătorii și staff-ul: „Mulți vor pleca în iarnă! Mai mult decât am făcut nici nu mai fac”

FC Argeș s-a îndepărtat de play-off după ultimele rezultate / FOTO: Raed Krishan (GSP)
FC Argeș s-a îndepărtat de play-off după ultimele rezultate / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat joi, 16 decembrie 2021 16:25 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 17:29

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al lui FC Argeș și totodată primar al Piteștiului, i-a criticat în termeni duri pe fotbaliștii alb-violeților pentru rezultatele dezamăgitoare din ultimele trei runde.

FC Argeș, club care în urmă cu câteva săptămâni își făcea deja planurile pentru play-off, a bifat un singur punct în ultimele trei meciuri din campionat. Remiza cu Sepsi, 1-1, l-a exasperat pe Gentea. Edilul i-a criticat public pe jucători în timpul unei conferințe de presă.

Andrei Prepeliță recunoaște: „Am fost luat prin surprindere când m-au pus antrenor la FC Argeș”
FC ARGEȘ
Andrei Prepeliță recunoaște: „Am fost luat prin surprindere când m-au pus antrenor la FC Argeș”

Cristian Gentea: „Trebuie să plece multă lume în iarnă”

„Aseară (miercuri, când FC Argeș a remizat cu Sepsi) am preferat să sufăr singur acasă, să nu mă mai duc până la stadion, știam că mă duc degeaba. Mai mult decât am făcut nici nu mai fac.

Nu înțeleg nici jucătorii, nici antrenorii, nici cei de la Centrul de Copii și Juniori ce eforturi se fac. Și eu sunt de părere că trebuie să plece multă lume în iarna aceasta. Cert e că dacă n-au vrut cu binele, vor vedea că se schimbă lucrurile. 

Am făcut eforturi să fie plătite salariile, primele, uneori chiar înainte de termen, dar nu s-a înțeles. Nu le-a plăcut cu binele, vor vedea ce se întâmpă de acum încolo”, a spus Gentea. 

Prepeliță și Ianovschi, în pericol? 

Conducătorul lui FC Argeș nu i-a menajat nici pe antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi și lasă de înțeles că inclusiv postul celor doi e în pericol în iarnă.

„Și staff-ul tehnic are un target. Acolo scrie clar play-off. Am avut de cinci ori posibilitatea să venim pe locul patru sau pe locul trei. După ce luăm bătaie și de la CFR Cluj, ne așezăm la masă și le discutăm pe toate.

(...) Avem jucători care aleargă la 21 de ani mai puțin decât alerg eu la 58 de ani. Ce să facem? Ăștia sunt! Nu i-am adus eu, antrenorii au avut un buget de transferuri și au adus doar ce au vrut ei”, a spus Gentea, în conferința de presă de astăzi. 

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

VIDEO + FOTO FC Argeș - Sepsi. A fost marcat cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
thiamarcos
thiamarcos  •  22 Decembrie 2021, 11:40

Eu nu ma intreb la ce club presedintele consiliului de administratie ameninta, ci de ce naiba ANI si DNA nu se intreaba daca nu cumva la mijloc e vreun conflict de interese. Nu stiu daca primarul e remunerat pentru functia de presedinte (fiindca asta ar fi groasa cred, daca s-ar descoperi ca primaria subventioneaza in vreun fel clubul "privat"), dar chiar si daca nu este, primarul se tot lauda ca el aduce sponsori si asigura banii clubului. In cazul in care unii dintre sponsori se regasesc si printre contractele pe care primaria le face referitor la administrarea orasului (asfaltari, modernizari, achizitii, etc), nu ar fi logic sa-ti pui intrebari? (cred ca intelegeti ce vreau sa spun).

fanfcarges
fanfcarges  •  17 Decembrie 2021, 15:41
Postat de Petri Bolos pe 16 Decembrie 2021, 23:31

La ce club profesionist din lume, presedintel consiliului de administratie ameninta " ca s-a terminat cu binele" ????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1074738875878384
Petri Bolos  •  16 Decembrie 2021, 23:31

La ce club profesionist din lume, presedintel consiliului de administratie ameninta " ca s-a terminat cu binele" ????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează