FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după fuga în SUA: „Vreau ca lumea să știe”

Bănel Nicoliță. Foto: ImagoImages
Bănel Nicoliță. Foto: ImagoImages

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2021 12:50 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 13:32

Bănel Nicoliță (36 de ani) a reacționat, după ce în presă au apărut informații că  a plecat din România din cauza problemelor financiare, având datorii la cămătari.

Fostul mijlocaș confirmă că este plecat din țară, dar neagă orice presupusă problemă financiară, spunând și că nu are nevoie de ajutorul nimănui.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… 

Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță potrivit Fanatik.

Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară, iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine
- Stelian Nicoliță, fratele lui Bănel

Gigi Becali, despre fuga lui Bănel Nicoliță în SUA

Nicoliță a fost unul dintre fotbaliștii favoriți ai lui Gigi Becali în perioada petrecută la FCSB, între 2005 și 2011. Legătura dintre cei doi s-a rupt între timp. Patronul roș-albaștrilor a fost surprins în momentul când a auzit că Bănel este plecat din țară, dar a recunoscut că nu au mai discutat de mult timp.

„Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei? 

Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Citește alte știri de actualitate:

Pleacă Iordănescu?! Previziune sumbră în direct: „Peste asta nu va mai trece. FCSB va deveni o echipă de pluton”

„Nevasta ta e nepoata mea!” » 3 întâmplări de senzație cu Ionuț Popa: ceasul cu ghinion, „știrbul Clau-gol” și o minciună cât un transfer

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
tataika
tataika  •  29 Octombrie 2021, 05:19
Postat de talpaiadului pe 28 Octombrie 2021, 18:37

Nu merge. Traficul este evaluat la numarul de utilizatori unici, pe baza de adresa IP. Noi cand scriem comentarii nu generam mai mult trafic si nici profit direct pentru site. Degeaba scriem cate 10 comentarii la un articol si dam refresh la pagina, ziarul face profit doar la primul click pe articolul respectiv. GSP face doar profit indirect prin forumul sau, deoarece exista unii cititori care intra pe site pentru a citi nu doar articole, ci si comentariile, preferand sa intre pe GSP in loc de Prosport, care nu are forum. Dar nu stiu daca acest profit indirect este chiar asa de mare, tinand cont ca mentinerea si moderarea formului presupune niste cheltuieli. Prosport functioneaza fara forum de exemplu, iar un boicot al celor care posteaza pe forumul GSP ar fi periculos, lasand GSP doar cu cheltuielile neacoperite de venituri, ceea ce i-ar putea determina si pe ei sa ia calea Prosportului si sa renunte la forum.

Unul dintre factorii de analiza ai site-ului este angajamentul cititorilor, deci comentariile. N-am zis sa nu citim, ci sa nu comentam o saptamana. Dar dupa cum vad mai sus, persoanele pe care nu le interseaza decat mascarile si rautatea, ei dicteaza trend-ul…

planetfun
planetfun  •  29 Octombrie 2021, 00:42

Bravo, Banel, respect !

aius
aius  •  28 Octombrie 2021, 21:56
Postat de talpaiadului pe 28 Octombrie 2021, 18:22

Nu cred ca am rezolva mare lucru daca nu mai intram pe site. De fapt, probabil am face mai mult rau decat bine. In exemplul meu din comentariul anterior, cu cele doua tipuri de articole, articolul cu substanta si-ar pierde cei 100 de cititori si ar ramane cu zero, iar cel de scandal ar pierde si el 100 de cititori, dar ar ramane cu 900. Hai sa zicem ca noi, amatorii de articole de calitate, am intra doar pe articole de calitate si nu am da click deloc pe articole de scandal. Diferenta ar fi neglijabila, atat timp cat majoritatea cititorilor prefera scandalul. La fel cum degeaba pui gunoiul la cos, daca majoritatea arunca pe langa, mizeria ramanand la vedere pe strada. Astia suntem, cu astia defilam.

Subscriu !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează