FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pleacă Iordănescu?! Previziune sumbră în direct: „Peste asta nu va mai trece. FCSB va deveni o echipă de pluton”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 12:18 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 12:43

Helmuth Duckadam (62 de ani), fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, prevede o soartă neagră pentru roș-albaștri, în cazul în care Edi Iordănescu pleacă de pe banca tehnică.

Fostul portar consideră că antrenorul nu va mai accepta o nouă „ieșire în decor” a patronului, precum cea de zilele trecute.

„Am fost unul dintre cei care au fost optimiști că domnul Becali se va ține de cuvânt și-l va lăsa pe Edi Iordănescu să facă treabă. Din păcate nu a rezistat mult. Eu cred că Edi poate să treacă peste un episod, dar nu cred că va trece peste al doilea.

Dacă se va mai întâmpla până în iarnă un asemenea epsiod, Edi Iordănescu nu va rămâne, după cum îl cunosc eu. 

Am mai declarat, în momentul în care pleacă Edi, FCSB va deveni o echipă de pluton, care nu se va mai bate nici la campionat, nici la Europa, pentru că nu poți să mergi la infinit în maniera în care ai mers în ultimii ani”, a declarat Duckadam în emisiunea „Ora exactă în sport”, pe ProX.

Edi Iordănescu, viitorul selecționer? Ar merge la baraj

Edward e în criză la FCSB, în ciuda rezultatelor foarte bune, și poate să fie îndepărtat în curând, fiindcă Becali nu mai suportă să aibă un antrenor peste care nu poate interveni. Plătit cu 15.000 de euro la club, Edi ar fi accesibil și pentru Federație, care caută un selecționer ieftin. 

După unele surse din FRF, Iordănescu ar fi deja ales ca înlocuitor al lui Rădoi! El ar debuta ca selecționer în primăvară, în barajul pe care România e aproape să îl prindă. „Tricolorii” trebuie să ocupe locul al doilea ca să participe la barajul dublu, cu semifinală și cu finală. 

Rădoi a anunțat deja că va pleca după ultimul meci din preliminarii, înainte de baraj, la finalul contractului. FRF a mai luat în calcul și alte nume, doar că ele sunt imposibil de accesat: Hagi, Boloni, Olăroiu. Iordănescu trebuie doar să devină liber, să rupă contractul cu FCSB ca să treacă la Federație. 

Cel mai simplu ar fi prin înțelegerea părților, în caz de denunțare unilaterală despăgubirile fiind uriașe, de 500.000 de euro

Citește alte știri din Liga 1:

Fostul jucător al Timișoarei, dezvăluiri incredibile despre cum i-a fost falsificat un contract pe 5 ani: „Am văzut pe masă un calendar cu niște semnături ca ale mele”

Câți fotbaliști indisponibili mai are azi FCSB + primul „11” pentru meciul cu FC Argeș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  29 Octombrie 2021, 20:31

Ducă se la dracu. Nu pot să-mi spun că-mi place Becali. Dar să-i spui ca nu are voie omul sa vorbească când sunt bani lui. Dă-l dracu afară pe acest papagal, altceva nu este. Pe unde merge se da mare ca pleacă. Du-te la arabi și nu te mai întoarce. Eu cred ca Becali poate vorbi, na mai puțin cu băgat ul peste. Dar nu-i interzici omului sa își spună părerea cadn sunt bani li în joc, și mai ales ca el te plătește pe tine. Las-a așa bro' că măcăne. Fă-ți un nume pe performanțe, apoi impui tu patronilor sa tacă. Eu nu vad fotbalul fără Becali sa vorbească, fotbalistul era frumos cab erau mai mulți investitori și se certau, vorbea și își exprimau părerile. Iar dacă jucători de la fcsb sunt proști, pai atunci să-i certe să-i dea afara, este afacerea lui și nu ne putem pune noi cu el. Becali mereu aduce jucători, nu ca alți fin liga 1-a care doar vând și vând. Dar vor sa câștige campionate. Dacă Becali lua Craiova era una foarte puternică. Dar a lua steaua, și s-a ales cu bătăi de cap. Cum dracu sa mai faci performanțe când toți sunt contra ta. De ex ca nu aduce mari jucători, pai el este ob de caritate sau afacerist. Voi foști ar trebui sa țineți gura mică, ca nu ați dat un ban în fotbal majoritatea din voi. Doar vreți sa va dea Becali.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  28 Octombrie 2021, 20:38

Nu mi-a plăcut niciodata Becali și în nici un caz nu ii voi fi avocat dar uitam, totusi, ca el este patron la FCSB, nu Edi, ca sunt banii lui acolo și el plătește tot. Ori ce vad acum, Becali este tratat ca un impostor în propria afacere iar Edi ca un fel de Hristos. Cred ca se sare calul cam mult. Da, exista o înțelegere dar asta nu inseamna ca patronul nu mai inseamna nimic.

corectu
corectu  •  28 Octombrie 2021, 15:43

Iar vorbim de surse?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează