FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Bănel vrea la Steaua » Mesajul transmis lui Becali care îl apropie de echipa campioană

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 15:42

Bănel Nicoliță recunoaște că ar accepta o revenire la Steaua și spune în ce condiții ar face acest lucru. 

"Dacă e să vin la Steaua nu se pune problema de bani. Bineînțeles că și anii trec peste mine și trebuie să mă gîndesc mai mult la partea financiară, dar știți că eu joc mai mult cu sufletul și nu m-am gîndit niciodată la partea financiara", a spus Nicoliță pentru Dolce Sport, asigurîndu-și într-o oarecare măsură transferul la Steaua, ținînd cont că Gigi Becali a zis că nu vrea să mai bage foarte mulți bani în echipă.

Mijlocașul în vîrstă de 30 de ani care a jucat sezonul trecut la Viitorul a vorbit și despre revenirea lui Mirel Rădoi la Steaua, însă în calitate de antrenor.

"Rădoi va aduce un spirit pozitiv la echipă, spiritul lui Mirel Rădoi, și cu siguranță echipa va avea de cîștigat. Cu siguranță va fi și mai multă disciplină. Totul era perfect cu el în vestiar", a adăugat Nicoliță.

Bănel a jucat la Steaua între anii 2005-2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
bakunin
bakunin  •  04 Iunie 2015, 18:40
Postat de manty_one pe 04 Iunie 2015, 17:36

Banel a declarat ca el nu va juca niciodata in B...si cum voi,aveti de gand sa stati cam mult pe acolo,sansele sunt ZERO sa ajunga la voi!!

*** nu vor sta mult in B, fiindca se va redeschide parcul de distractie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  04 Iunie 2015, 17:49

...un asset care va aduce experienta necesara hegemoniei pe plan national, si accesul in prima competitie europeana..;);)

manty_one
manty_one  •  04 Iunie 2015, 17:36
Postat de ss.rapid pe 04 Iunie 2015, 17:07

mare fotbalist e banel. cine nu l-a vazut jucand nu stie, m-a impresionat foarte mult cum alearga si cum centreaza precis, pacat ca nu joaca la rapid

Banel a declarat ca el nu va juca niciodata in B...si cum voi,aveti de gand sa stati cam mult pe acolo,sansele sunt ZERO sa ajunga la voi!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează