FOTBAL  »  Superliga  »  

Bani pentru internaţionali » Dinamoviştii chemaţi la loturile naţionale vor fi remuneraţi de şefi

Luchin primeşte cîte 4.000 de euro pentru fiecare apariţie în tricoul echipei naţionale
Luchin primeşte cîte 4.000 de euro pentru fiecare apariţie în tricoul echipei naţionale

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 21:13

Dinamoviştii convocaţi la loturile echipelor naţionale au fost recompensaţi cu bonusuri consistente de pînă la 20.000 de euro


Cei opt dinamovişti convocaţi la loturile naţionale au motive de fericire, pentru că şefii clubului din Ştefan cel Mare au decis să le rotunjească veniturile. Noua strategie de plată implică un salariu fix, pînă în 10.000 de euro, şi bonusuri de performanţă pentru a-i stimula pe fotbalişti.

Cosmin Moţi, Srgian Luchin, Cristian Bălgrădean (România A), Marius Alexe, George Ţucudean (România Under 21), Elis Bakaj (Albania), Djakaridja Kone (Burkina Faso) şi Zie Diabate (Coasta de Fildeş) vor scoate din buzunarele acţionarilor aproximativ 20.000 de euro pentru că au fost chemaţi la reprezentativele ţărilor de care aparţin. Cel mai mare bonus îl primeşte Luchin, care încasează 4.000 de euro pentru fiecare apariţie în tricoul primei reprezentative! Restul împart între 1.000 de euro şi 3.000 de euro de om, în funcţie de clauza contractuală.

"Fiecare fotbalist are stipulat în contract o clauză de premiere pentru apariţia în tricoul echipei naţionale, la fel cum se răsplătesc şi trofeele cucerite cu Dinamo. E benefic pentru jucători, dar şi pentru club, întrucît jucătorilor le creşte cota cu fiecare convocare primită", au explicat şefii.

75.000 de euro este cîştigul mediu pe care îl pot încasa dinamoviştii în caz că vor cîştiga titlul şi vor ajunge în grupele Champions League

10.000 de euro va încasa fiecare dinamovist în cazul în care se va cîştiga Cupa României

Dinu: "Mă pun în genunchi în faţa fanilor"
Cornel Dinu doreşte să-i împace pe suporteri cu conducerea şi îi roagă pe aceştia să vină la stadion şi să-i încurajeze pe fotbalişti. "Mă rog în genunchi ca suporterii să revină alături deDinamo! Este păcat ca această echipă să fie părăsită de suporteri. În galerie sînt băieţi inteligenţi, care sper să accepte că au greşit şi să îşi dea mîna cu conducerea şi să meargă înainte", a spus Mister la sport.ro. Fanii au scris, în week-end, mesaje împotriva conducerii pe pereţii stadionului.

Noul Torje are 19 ani
Portughezul Ricky Pinheiro are şanse minime să rămînă, întrucît a avut o evoluţie slabă în amicalul cu Ludogoreţ (1-2). Cornel Dinu e adeptul promovării tinerilor din curtea proprie şi l-a găsit pe noul Torje. "Răzvan Cazacu poate fi înlocuitorul lui Torje. Are 19 ani şi este unul dintre jucătorii care pot avea un viitor la Dinamo", a spus Mister. Dinu i-a mai dat un sfat lui Ciobotariu: "Luchin nu este fundaş dreapta de meserie, el ar trebui să fie folosit ca fundaş central, acolo dă cel mai bun randament".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
thvs86
thvs86  •  11 Octombrie 2011, 11:49

E bine de ştiut că dl. Moţi primeşte şi bonus pentru "performanţa" lui... Probabil că şi dl. Piţurcă va primi un bonus asemănător...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close