FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima achiziție a iernii la Dinamo: „Va semna în cursul zilei de miercuri. Va putea fi folosit cu FC Botoşani”

Flavius Stoican și Iuliu Mureșan
Foto: dinamobucurești
Flavius Stoican și Iuliu Mureșan Foto: dinamobucurești

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 14:38 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 15:10

După ce l-a luat Azankpo (28 de ani), Dinamo a rezolvat și ultimul transfer al iernii. „Câinii” s-au înțeles cu fundașul central Baptiste Aloe (27).

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a confirmat transferul lui Aloe, jucător care se antrena cu Dinamo deja de o săptămână.

Vasile Miriuţă ştie care e singura șansă a „câinilor” de a se salva de la retrogradare: „Altfel nu-i văd nici la baraj”
DINAMO
Vasile Miriuţă ştie care e singura șansă a „câinilor” de a se salva de la retrogradare: „Altfel nu-i văd nici la baraj”

Pe Serge Azankpo l-am semnat aseară (n.r. luni). Şi ne-am înţeles şi cu Baptiste Aloe, care va semna în cursul zilei de miercuri contractul cu Dinamo. Este un jucător valoros, care ne poate ajuta. Se pregăteşte cu echipa şi va putea fi folosit în etapa viitoare, cu FC Botoşani. 

Avem nevoie de fiecare jucător în lupta pentru obiectivul nostru. Aloe a jucat câteva minute şi în meciul amical de săptămâna trecută, deci stă bine din punct de vedere fizic. Cu asta am încheiat lista transferurilor pentru această iarnă.

Practic, nici nu mai avem niciun loc pe lista de Liga 1. Acum sper ca echipa să se omogenizeze cât mai rapid şi să vină şi rezultatele. De ele avem mare nevoie”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit fanatik.

Baptiste Aloe, noul jucător al lui Dinamo

Ultima achiziție a iernii la Dinamo: „Va semna în cursul zilei de miercuri. Va putea fi folosit cu FC Botoşani”
Baptiste Aloe

Crescut de Marseille, Aloe a adunat 14 meciuri în Ligue 1, eșalonul de elită din Franța, toate în tricoul lui OM, și a lucrat și sub comanda lui Marcelo Bielsa. 

Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței. În 2015 s-a despărțit de Marseille, fiind împrumutat la Valenciennes. Abia în 2017 a avut loc „divorțul” definitiv de Marseille, iar timp de 3 ani, până în 2020, Aloe a continuat la Valenciennes. 

În 2020 a mers în Belgia, la Beerschot, iar în a doua jumătate a anului a schimbat campionatul, semnând cu Arouca, din Portugalia.

Baptiste Aloe este liber de contract din august 2021, când Arouca a renunțat la serviciile sale. În tricoul portughezilor, a adunat doar 7 partide.

Bursa transferurilor la Dinamo: 

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Cristiano (CFR Cluj), Celar (CFR Cluj II), J. Rodriguez (CFR Cluj), Ivanov (CSU Craiova), Azankpo (USL Dunkerque), Baptiste Aloe (Arouca)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovici (liber), Vestenicky (liber), Neicuțescu (FC Buzău), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Rakow), R. Popa (liber), Țâră (liber), Espinosa (liber), C. Nica (liber)

VIDEO Dumitru Dragomir, dezamăgit de derby-ul Dinamo - FCSB + Pe cine a remarcat fostul președinte LPF

Citește alte știri din Liga 1:

Situație stranie la CFR Cluj - Botoșani » De ce a fost forțat Croitoru să schimbe sistemul și să-și scoată fiul din primul „11” chiar înainte de start

Fostul antrenor al lui Dinamo spune care e singura șansă a „câinilor” de a se salva de la retrogradare: „Gazul să dea faliment, altfel nu-i văd nici la baraj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Februarie 2022, 15:13
Postat de andrei.steaua pe 01 Februarie 2022, 16:07

Îți dai seama ce a ajuns Dinamo dacă ii da Steaua 9

Si BARCA A LUAT 8 DE LA BAYERN ACASA SI NU A MURIT NIMENI ! Candva,se va intoarce roata !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Februarie 2022, 15:10
Postat de Costel Pisleaga pe 01 Februarie 2022, 20:36

13 - 27 , 4 , 6 , 26 - 8 , 71 - 77 , 99 , 20 - 44(55) !!!

Ori esti prost ,ori n-ai tigari ! Ce sa caute in primul 11 grigore si filip ?Cauta alta formula mai de doamne ajuta fara ragaliile numite mai sus !

creeperno115
creeperno115  •  01 Februarie 2022, 22:36

Cu 4-2-3-1 nu putem marca goluri. Avem multi fundasi centrali in lot si mijlocasi deci ar fi eficace un 3-5-2

Vezi toate comentariile (21)
Comentează