FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Bărboianu a depus plîngere PENALĂ împotriva lui Mititelu!

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 17 mai 2011 12:51

Fundaşul echipei Dinamo, Ştefan Bărboianu, a depus la secţia 2 de Poliţie din Craiova, o plângere penală împotriva finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, pentru agresiune şi alte violenţe

 

Ştefan Bărboianu a evoluat, luni seară, în partida câştigată, pe teren propriu, în faţa echipei Victoria Brăneşti, scor 3-1, el apărând poarta dinamovistă în ultimul sfert de oră, după eliminarea portarului Bălgrădean.

În cursul dimineţii de marţi, Bărboianu s-a deplasat la Craiova, unde a depus o plângere penală împotriva lui Mititelu, conform Mediafax.

Ştefan Bărboianu a declarat, săptămâna trecută, că s-a întâlnit, după meciul Universitatea Craiova - Dinamo, scor 0-2, într-o benzinărie cu finanţatorul Adrian Mititelu, şi că oficialul grupării oltene l-a jignit şi l-a ameninţat. Bărboianu susţine că Adrian Mititelu l-a strâns de gât şi i-a lovit maşina cu pumnii, însă finanţatorul grupării oltene a negat aceste acuzaţii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
stresul_tau
stresul_tau  •  17 Mai 2011, 16:13
Postat de luxantty pe 17 Mai 2011, 15:26

vindeeeeeeee si pleacaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!

eheeee...vise taica vise.:))) n-ai auzit ca e mostenirea copiilor lui?si-n liga 4-a tot a lui va fi....din''dragote''..pt stiintza.:)))acum serios vb..chiar crezi ca mai promovam vreodata daca toti jucatorii pleaca pt ca nu-s platiti...???pai ce achizitii mai face mititelu?..cu ce bani?sau gaseste cate unii de pe maidane sa promoveze cu ei?...asa fara sa-i plateasca?mititelu a ucis fotbalul craiovean....sustinut chiar de unii dintre noi.

stresul_tau
stresul_tau  •  17 Mai 2011, 16:10

pai daca intr-o benzinarie a facut asa ceva.!!!..va dati seama ce se intampla in vestiar?..sau in birou?s-a mai auzit mai demult ca mititelu batea jucatorii ij vestiar...si credeam ca-s doar minciuni. dupa faza asta nu mai cred ca-s minciuni.

mariusanca
mariusanca  •  17 Mai 2011, 15:51

Ne ajunge, lasa-ne sau o sa iti para rau. Ai o singura sansa pentru a nu ajunge la fel de hulit ca Netoiu si Staicu. Tu macar ai pus suflet. E timpul sa vinzi. Nu ne incerca limitele rabdarii. VINDE, PLEACA ... stelistii ar fi zis MORI. Nu ne forta sa o spunem si noi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează