FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVE

Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun „11” din Liga 1 al anului 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 15:08

Fostul internațional Basarab Panduru (49 de ani) a numit cei mai buni 11 fotbaliști din România pe posturile lor din anul 2019.

Astfel, Pandi a alcătuit „11”-le ideal al Ligii 1, în direct la TV Telekom Sport: Arlauskis (CFR Cluj) - Creţu (FCSB), Planic (FCSB), Vinicius (CFR Cluj), Bancu (U Craiova) - Cicâldău (U Craiova), Budescu (Astra), Nistor (Dinamo) - Omrani (CFR Cluj), Alibec (Astra), Coman (FCSB).

  • Rezerve: Camora (CFR Cluj), Djokovic (CFR Cluj), Houri (Viitorul), Mihăilă (U Craiova), Deac (CFR Cluj)

FCSB și CFR Cluj domina formația ideală a lui Basasab Panduru, campioana și vicecampioana având câte 3 jucători incluși. Astra și Craiova au doi reprezentanți, în timp ce Dinamo completează „Dream Team-ul” prin prezența lui Dan Nistor.

Panduru a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români din anii 90. Acesta și-a început cariera la Reșita, bifând pe urmă alte 5 cluburi: Steaua, Benfica, Xamax, FC Porto și Salgueiros.

23 de selecțiiare Basarab Panduru la echipa naționala, pentru care a reușit un gol

Vezi și:

VIDEO Ionuț Lupescu e încă marcat de bătălia cu Răzvan Burleanu: „În 25 de ani niciun străin nu m-a trădat, dar au făcut-o românii mei! Gata, s-a terminat"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  01 Ianuarie 2020, 10:55

e buna echipa asta.s a dorit un antrenor al acestei formatii.trebuie inteles.

189254898748309
Claude SH  •  01 Ianuarie 2020, 03:48
Postat de iasisport pe 31 Decembrie 2019, 17:35

Dupa parerea mea ,a fost cel mai bun numar 10 de la Steaua dupa 1990, a fost un jucator fantastic,numai cine nu l-a vazut poate vorbi urat de calitatea lui . A intrat in meciul cu Argentina si jucat excelent,cautati pe youtube si o sa vedeti,daca era lasat sa bata penalty in locul lui Petrescu, poate azi eram campioni mondiali. Imi aduc aminte ca atunci cand eram mic,aveam doua tricouri pictate cu pasta de dinti cu numerele lui Panduru si Lacatus :)

Ai vrut sa scrii Belodedici, nu Petrescu.

hatestings
hatestings  •  01 Ianuarie 2020, 02:13

Fotbalul românesc oricum e sub pamant nu la pământ, dar sa nu fie Culio, Camora, Djokovic si sa l pui pa Pllanic si Vinicius in primul 11,noi stim ca nu te pricepi dar nu te da in stamba. Tara *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează