FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Ionuț Lupescu e încă marcat de bătălia cu Răzvan Burleanu: „În 25 de ani niciun străin nu m-a trădat, dar au făcut-o românii mei! Gata, s-a terminat"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 09:00

Ionuţ Lupescu (51 de ani) a fost învins în aprilie 2018 în alegerile pentru şefia FRF de către președintele în funcție, Răzvan Burleanu. La aproape doi ani de la acel episod, Lupescu declară că se aştepta la mai multe voturi, dar consideră că fotbalul românesc nu are nevoie de el.

- Te-a marcat că ai pierdut alegerile în fața lui Burleanu?
- Nu! Știam cu câteva zile înainte că nu o să câștig. Am făcut un tur, am vorbit cu toți și am văzut care e problema. Pe mine timp de 25 de ani străinii nu m-au trădat! Dar au făcut-o românii mei. Sunt mulți, foarte mulți care m-au trădat. Nu mai contează acum. E un capitol închis. Important este să vedem ce trebuie făcut să meargă bine.

- Dar îți doreai să fii președintele Federației.
- Contează mai puțin dacă sunt eu acolo sau nu. Eu am făcut acest pas pentru că așa simțeam. Dacă nu-l făceam, zicea lumea că de ce nu fac ceva pentru România! Am încercat, am făcut, dar lumea nu m-a vrut! Ați publicat un sondaj în Gazeta Sporturilor care spunea că 90 la sută dintre români mă voiau președinte, dar iată că cei 270 de votanți nu m-au vrut. N-am nicio problemă.

- Nu poți să-mi zici că n-ai avut un șoc.
- Ce șoc să resimt? A fost o mâhnire să văd că mă trădează ai mei. Nu o mare problemă. Eu vin din sport, unde mai pierzi, mai câștigi. Problema e că aici nu îți poți lua revanșa repede.

„Nu mi-a promis nimic Dragnea. Eu am vorbit cu toți liderii politici atunci. De la PNL, PSD și UDMR. M-am întâlnit cu domnul Dragnea, cu domnul Orban, dar și cu domnul Hunor. Nu sunt amic cu domnul Dragnea"
Ionuț Lupescu

- Păi și când te mai întorci în România?
- Niciodată! Gata! Am oferit o dată ajutorul, dar dacă nu s-a vrut, nu mai vin. Ajunge! De ce să vin? Să mă înjure și să mă trădeze?

- Și femeile mai trădează...
- Ăștia n-au fost femei... Ha, ha, ha!

- S-au implicat Serviciile ca să câștige Burleanu?
- Nu mai contează! Eu am venit cu inima deschisă să ajut. Nu s-a vrut, la revedere! Nu mă mai interesează dacă sunt sau nu Serviciile. Să vină să se implice în sport, în fotbal. Dar am văzut că în perioada de campanie lucrurile mergeau către Servicii, nu invers.

„Toată lumea îmi spune că suntem o țară unită, care are tradiție, dar ce e cu noi? Ce să le spun? Cum s-a dezvoltat fotbalul în 10-15 ani? Că nu există educație? Că nu sunt conducători cum trebuie? Calitatea antrenorului e foarte importantă. Nu contează că scoatem antrenori pe bandă rulantă!"
Ionuț Lupescu

vezi și:

EXCLUSIV // VIDEO Marius Șumudică, dezvăluiri de senzație: „Adrian Porumboiu mă suna în preziua meciului. Dacă-mi iei telefonul, m-ai omorât! Este o boală"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1183206728422928
Perta Bogdan  •  31 Decembrie 2019, 19:40
Postat de bufnila pe 31 Decembrie 2019, 17:36

Raul mai mic - povestea vietii noastre. Doar pentru ca burleanu este un parvenit, nu vorbim deloc despre tunurile date de Lupescu cat a lucrat acolo. Sunt acte care arata clar ce manevre s-au facut dar nimeni nu insista. Chiar nu putem sa gasim un candidat care sa nu fie prins cu gainarii si tunuri?

Romanule, barem invata sa scrii corect romaneste. Ai lacune serioase!

946199078754644
Tavi A'visi  •  31 Decembrie 2019, 18:59

Dupa ce am citit ce se scrie pe aici mi-am dat seama ca Romani nu au nevoie de Lupescu. Este bine asa cum este, Romani isi merita soarta. Nu am nici un pic de mila cu ei. Ramaneti in mizerie si alegeti pe cel care va da o bere sau poate o lada de bere. Este ok asa cum vreti voi insa trebuie sa aveti si demnitatea de a accepta ceia ce se intampla in urma alegerilor pe care le faceti. Nu va mai vaicariti atata! Capul sus si da-ti cu el tare de zid si atunci o sa va da-ti seama ca este gol. Poate da , poate nu, pe cine intereseaza ?...............

bufnila
bufnila  •  31 Decembrie 2019, 17:36

Raul mai mic - povestea vietii noastre. Doar pentru ca burleanu este un parvenit, nu vorbim deloc despre tunurile date de Lupescu cat a lucrat acolo. Sunt acte care arata clar ce manevre s-au facut dar nimeni nu insista. Chiar nu putem sa gasim un candidat care sa nu fie prins cu gainarii si tunuri?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează