FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - DINAMO 2-1

Basarab Panduru a analizat înfrângerea lui Dinamo de la Chiajna și are o întrebare: "Tot acolo e problema"?

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 09:39

Basarab Panduru i-a criticat pe jucătorii lui Dinamo după înfrângerea suferită aseară pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-2.

" Dinamo are un antrenor foarte bun, dar nu și jucători foarte buni. Nu poți să faci echipă cu jucători care vin în ultimele zile. Te bate Chiajna care dă goluri la faze fixe. Chiajna arată bine din punct de vedere fizic.

Jucătorii lui Dinamo, în loc să fie procupați să se ducă pe atac, să câștige, au jucat agresiv, nervoși, au faultat și au făcut exact ce își doreau cei de la Chiajna.

La Dinamo problema nu e la antrenori, nimeni nu poate avea rezultate în situația de acolo. S-au tot schimbat antrenorii , tot la ei vezi problema?", a spus Basarab Panduru, la TV Dolce Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Februarie 2017, 15:43

si eu zic la fel,sunt numai gloabe acolo,fara investitiii nu ii salveaza nici pep

duta_dd
duta_dd  •  14 Februarie 2017, 15:08

nenea basarab antrenorii s-au schimbat din alte motive pt ca noi toti l-am apreciat pe Rednic dar nu si pe milogul de andone

Vezi toate comentariile (2)
Comentează