FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Basarab Panduru se implică în disputa Mutu – Munteanu: „Să facă schimb de echipe ca să vedem dacă sunt rezultate și cu antrenamentele!”

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 19:27 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 20:37

Basarab Panduru s-a implicat în disputa dintre Adrian Mutu, antrenor la CFR Cluj, și Dorinel Munteanu, tehnicianul Oțelului, care a pornit după ce „Briliantul” a criticat faptul că gălățenii au fost duși într-un cantonament montan, declarând că „Nu are legătură cu fotbalul de astăzi”.

După ce Oțelul a învins-o pe FCU Craiova (1-0), Basarab Panduru l-a felicitat pe Dorinel Munteanu pentru rezultate obținute cu Oțelul Galați, echipă nou-promovată, și a propus ca Munteanu și Mutu să schimbe echipele, pentru a vedea dacă „Briliantul” poate avea aceleași rezultate.

Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”
UTA
Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”

Basarab Panduru se implică în disputa Adrian Mutu – Dorinel Munteanu

Să facem un schimb. Să vină Dorinel la CFR şi să meargă Mutu la Oţelul. Și să vedem rezultatele cu antrenamentele moderne. Că alea antifotbal mi s-au părut eficiente vineri seara. Am văzut puterea aia de a alerga 90 de minute. Asta trebuie să faci la echipe de tipul Oţelului.

Da, vreau un schimb. Să iei echipa cu situaţia asta, să iei jucătorii şi să vedem ce se întâmplă. Și să vedem ce se întâmplă la CFR dacă ajunge Dorinel acolo. Normal, nu o să se întâmple schimbul...", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

La Vatra Dornei am fost o singură dată, după opt ore de mers cu autocarul, am scos echipa în parc, să facem o alergare uşoară. Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiştii. Colegii mei specialişti, care sunt mari antrenori şi preparatori fizici. Dacă mă duc la munte, normal că sunt mai multe pante, aşa că i-am pregătit foarte bine. Eu nu am nimic cu Adrian, atât îl duce capul, ce să fac? Dacă el a zis aşa ceva despre mine… El e generaţia nouă. 

Noi suntem generaţia mai veche, am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României. Cine comentează metodele mele să se uite la ce realizat și după aceea să vorbească despre mine! Trebuie să existe respect între noi, cei din fotbal! Eu nu m-am băgat peste Mutu sau peste alții care au comentat despre antrenamentele mele. Dar asta e treaba mea. Le spun să se uite la ce fac și au făcut ei. 

– Dorinel Munteanu

VIDEO Imagini din cantonamentul celor de la Oțelul, organizat la Vatra Dornei

Citește mai multe știri din Superligă:

Dorinel Munteanu i-a ironizat pe cei de la FCU Craiova: „Dacă jucătorii lor sunt ținuți în puf...” + „Ne târâm, dar vrem în play-off”
OȚELUL - FCU CRAIOVA 1-0
Dorinel Munteanu i-a ironizat pe cei de la FCU Craiova: „Dacă jucătorii lor sunt ținuți în puf...” + „Ne târâm, dar vrem în play-off”
Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”
SESPI
Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
liviugggg
liviugggg  •  11 Februarie 2024, 09:19

CA PRINCIPIU TEORETIC, POATE AM AFLA CEVA DACA AM FACEA SCHIMBAREA. MAI CONTEAZA SI NOROCU SI LUCRATUL DE JUCATORII VEZI MOURINHO -ROMA - vezi MOURINHO -REAL - DAR SUNT SPERIAT CA- CA NU ARE IN VEDERE , CATI ANI ARE MUNTEANU LA OTELU SI CATI ANI ARE MUTU LA VREO ECHIPĂ!

tiglina
tiglina  •  11 Februarie 2024, 08:55

Fără Dorinel, la bugetul.asta, stam în C mult și bine.

NOWAR
NOWAR  •  11 Februarie 2024, 08:54

Asta cu schimbul de echipe este tare inteligenta, pai sa-l aduca pe Guardiola la Otelul sa vedem dacă castiga campionatul :))), cu siguranță nu, contează și ce jucători ai , poți fi tu cel mai bun antrenor din lume dar dacă nu ai o echipa buna ești praf, oare de ce Guardiola nu a luat și o echipa ca Dortmund, Sevilla, Valencia, etc.?, pentru ca nu ar mai fi câștigat campionatul de 3-4 ori la rand cum a făcut la Bayern, asta cu siguranță.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează