FOTBAL  »  Superliga  »  SESPI

Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”

Laszlo Dioszegi // FOTO: Imago
Laszlo Dioszegi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 18:44 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 20:01

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a arătat deranjat de modul în care CFR Cluj și Rapid au tratat „afacerea Petrila.

Azi, după cum a dezvăluit GSP.ro, Rapid a definitivat  transferul extremei Claudiu Petrila (23 de ani). Giuleștenii au plătit 500.000 de euro în vară, pentru a-l împrumuta, iar acum au achitat 250.000 de euro. Iar din ultima sumă, 10% i-a revenit lui Sepsi.

Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”
UTA
Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”

Laszlo Dioszegi, revoltat de ce s-a întâmplat în cazul lui Claudiu Petrila

Astfel, Sepsi a încasat doar 25.000 de euro, nu 75.000. Ceea ce l-a deranjat pe Laszlo Dioszegi.

„Am primit 10% din prețul de vânzare, adică 250.000 de euro. Iar împrumutul de 500.000 de euro a rămas în aer. Nici nu vreau să-mi mai dau cu părerea, pentru că noi așa ceva nu facem niciodată. Consider că e un lucru despre care nici măcar nu ar merita să vorbim. E ceva care nu își are locul în fotbal și în viață.

Un contract e contract și cuvântul dat e mai presus decât orice contract. Eu așa consider. Dar ei așa au decis. Întotdeauna există și portițe. Știm foarte bine. De aceea suntem și faimoși, că în țara noastră există foarte multe portițe. Ei intră pe portițe. Noi în general intrăm pe poarta mare și sunt foarte mândru că intrăm pe poarta mare, niciodată nu o să intrăm pe portițe.

Am primit banii, cei 25.000 de euro. Mulțumim. Asta e, mergem mai departe. Am primit o lecție. Știm cum să facem data viitoare contractele. O să scriem acolo că și la împrumut primim 10% sau 5%. Nu am mai pățit așa ceva niciodată! Dar ei așa au considerat, că atât am avut contribuție la succesul lui Petrila.

Trebuie să recunoaștem. Am avut și noi o contribuție la faptul că Petrila joacă așa de bine și că a ajuns în văzul lumii! Înainte să vină la noi, el nu juca la CFR. De aceea cei de acolo l-au și dat împrumut la noi. Aici a început să dea goluri. Nu neg că a fost foarte bine și pentru echipa noastră, dar trebuie să recunoască și ei că noi am avut partea noastră”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Prosport.

1,8 milioane de euroeste cota de transfer a lui Claudiu Petrila, aceasta crescând cu 200.000 euro față de cea pe care o avea la CFR Cluj, înaintea transferului în Giulești

  • Petrila devenise un titular incontestabil în tur, reușind să marcheze de 4 ori și să livreze alte 6 assist-uri în cele 11 runde cât a jucat. S-a accidentat însă în runda a 14-a, în partida cu Universitatea Craiova, în care a dat și un assist.
  • A avut o ruptură musculară mare și dificilă, care l-a ținut în afara terenului din octombrie până acum, când și-a făcut revenirea pe finalul meciului din runda precedentă, cu Oțelul, intrând în minutul 79 în locul lui Jayson Papeau.

VIDEO

Citește mai multe știri din Superligă: 

Rapid a bătut CFR Cluj cu propriile arme și devine principala urmăritoare a liderului FCSB! Clasamentul ACUM în lupta la titlu
CFR Cluj - Rapid 0-1
Rapid a bătut CFR Cluj cu propriile arme și devine principala urmăritoare a liderului FCSB! Clasamentul ACUM în lupta la titlu
Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”
UTA
Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
nautilus
nautilus  •  11 Februarie 2024, 18:30
Postat de valentindragobete pe 11 Februarie 2024, 09:55

Te obsedează, nu te lasă să-ți odihnești cutia craniană fara umbră de neuron, nasol !

valentina dragă, atât timp cât minoritatea maghiară din România, își vede de treabă și respectați cu sfințenie România și poporul Român, nimeni nu are treabă cu tribul vostru pripăsit in România!!! Ciocul mic și joc de glezne, oricum aveți drepturi și libertăți cum nu există în toată lumea civilizată!!! Dacă te strâng dinții în gură....fă o excursie in Ucraina sau Slovacia, să vezi câte drepturi au migratorii asiatici!!!

nautilus
nautilus  •  11 Februarie 2024, 18:15
Postat de TopSalary pe 11 Februarie 2024, 17:43

Steaua.

Cine te-a păcălit ***?! Cumva trioul gigică, mimișor și mustașe?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  11 Februarie 2024, 17:57
Postat de Minie.Stoica pe 10 Februarie 2024, 22:03

Este evident o tranzacție oneroasa făcută sa se evite obligații financiare!...Fata de terți si fata de bugetul statului! Are elemente evidente de înțelegere frauduloasa. Daca nu anchetează nimeni aceasta tranzacție inseamna ca suntem o nație de hoți șmecheri si ticăloșii si de corecți fraieri! De-aia Romania e o tara ce merge perfect cu haratul turcesc!

Eu intrebam de coruptie. Pai ce spui tu fac fara jena multinationalele. Optimizeza. S-a stabilit ca-i legal. Altii zic ca nu-i morala. Adica avem legi imorale. F posibil. De anchetat nu prea vad ce s-ar ancheta atata vreme cat legea nu dispune chestii pe care sa le fi incalcat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează