FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Panduru le propune CFR-ului și lui Gigi Becali un titular al Farului: „Cred că și l-ar permite. Eu l-aș lua imediat!”

Basarab Panduru, la OrangeSport
Basarab Panduru, la OrangeSport

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 20:57 / Actualizat luni, 22 mai 2023 22:24

Fostul fotbalist Basarab Panduru (52 de ani) i-a „sfătuit” pe cei de la CFR Cluj și FCSB să încerce transferul fundașului stânga de la Farul, Andrei Borza, fotbalist în vârstă de 17 ani.

Unul dintre jucătorii care au făcut pasul la prima echipă a Farului în acest sezon este Andrei Borza, fundaș stânga cu evoluții extrem de apreciate în cele 36 de apariții pe care le-a avut de-a lungul stagiunii.

Vârsta lui Borza reprezintă unul dintre marile sale avantaje în perspectiva unui transfer, mai ales că Andrei mai este eligibil ani buni pentru regula U21.

Basarab Panduru l-a propus pe Borza la FCSB și CFR Cluj, mai ales că fundașul stânga al ardelenilor, Mario Camora, se apropie de vârsta de 37 de ani.

Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul pentru titlu
FARUL, CAMPIOANĂ
Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul pentru titlu

Basarab Panduru îl propune pe Andrei Borza la CFR Cluj și FCSB

„Este foarte important pentru Borza și Mazilu să joace meci de meci în această perioadă a vieții lor. Borza va fi la anul titular 100% în stânga. Noi l-am tot văzut pe Borza pe parcursul campionatului, ne-am întrebat de ce nu face trecerea spre Borza? Până la urmă a făcut-o (n.r. - despre Gică Hagi).

Jucătorii ăștia 2 au nevoie de meciuri. Acum, dacă vine o ofertă, 100% vor pleca. Nu există jucător la Farul care să nu aibă preț.

Eu cred că CFR sau Gigi și l-ar permite pe Borza. Eu am spus mereu că dacă aș fi la CFR, l-aș lua pe Borza. De ce? Aș avea fundaș stânga U21 în următorii 4 ani. Și joacă pe poziția perfectă!

Nu are cum să fie mai bună decât fundaș stânga sau dreapta. Ca jucătorul U21 să fie fundaș stânga este perfect. Acum trebuie să bagi mâna în buzunar. Că nu l-ai văzut mai devreme e problema ta. Acum că e și campion, au pus în plus cel puțin 500.000 de euro la preț”.

Mazilu este unul dintre marile talente, diferit cu mult față de ceilalți pe care i-am văzut. Are o ușurință în tot ceea ce face. În seara asta (n.r. - duminică, cu FCSB) a exagerat puțin, a vrut să fie protagonist, să facă multe lucruri. A pierdut multe mingi la început, a apoi a jucat mai bine. 

- Basarab Panduru

Gigi Becali: „Borza ar fi cea mai bună investiție, dar nu ai cum să-l iei”

Gigi Becali a pus deja ochii pe Borza, dar nu crede că Gică Hagi ar accepta să-l vândă la o rivală internă. „Pe Borza nu putem să îl luăm. El ar fi cea mai bună investiție din fotbalul românesc, dar nu ai cum să îi iei, nu ți-l dă Gică”, spunea Becali la începutul lunii aprilie.

Cota de piață a lui Andrei Borza în prezent este de 400.000 de euro, conform Transfermarkt. Numai că publicația de specializate nu a mai actualizat-o în ultimele două luni. Cel mai probabil, la primul update, Borza va deveni unul dintre cei mai valoroși fundași stânga ai campionatului. 

Panduru le propune CFR-ului și lui Gigi Becali un titular al Farului: „Cred că și l-ar permite. Eu l-aș lua imediat!”
Andrei Borza

Mai multe știri din Liga 1: 

„Bă tăntălăule!” » A jignit titularul FCSB și i-a pus sare pe rană lui Becali: „Să tot dai peste adversari ca el”

„Baciul” Gică Popescu propune un farist la națională: „E printre cei mai buni din SuperLigă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  30 Mai 2023, 00:54
Postat de 1948 pe 23 Mai 2023, 11:07

borza si mazilu fac fiecare cel putin 10 mil. 7 mil la prima vanzare ,intoarcerea "acasa" gratis din "neacomodare",mancare,clima,etc si restul de 3 la a doua vanzare in orientul indepartat. Una peste alta ,afacere de afacere.

aparent nu intelegi cum merge piata de transferuri. Nu stau sa-ti explic. Te lamuresti tu pe parcurs.

parpalache
parpalache  •  23 Mai 2023, 11:44

Hagi e makidon!Și vinde scump!La el nu merge cu 2-3 sute de mii pe un jucator tânar!Mai trebuie adaugat un zerou in coada!

luchirian
luchirian  •  23 Mai 2023, 11:40
Postat de AlessandroNesta pe 23 Mai 2023, 10:12

Daca Hagi ii da pe Borza si pe Mazilu sub 5 milioane (ca sa nu zic 7) se pacaleste. Sa luam ca reper transferul lui Pitu. 2 milioane pentru 5 goluri si 5 assisturi la 20 de ani. Mazilu are 17 si are 6 goluri si 1 assist (eu de altfel nu-mi aduc aminte de vreun alt jucator de 17 ani de dupa 90 cu cifre si prestatii asa bune). De ce nu ar costa de 2.5 ori mai mult decat Pitu?? Iar Borza e in prezent cel mai bun fundas stanga din L1 si al Romaniei. Tot la 17 ani. SA nu mai zic ca amandoi au jucat la turneul ala U19 vs Franta foarte bine, care Franta avea jucatori care joaca titulari pe la PSG, Lyon, Rennes.

e bun Mazilu, dar sa nu exageram. Mutu la 17 ani a fost golgeterul campionatului, asta apropo de jucatori romani dupa '90

Vezi toate comentariile (11)
Comentează