FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-2

„Bă tăntălăule!” » A jignit titularul FCSB și i-a pus sare pe rană lui Becali: „Să tot dai peste adversari ca el”

Ștefan Târnovanu, în negru // foto: Imago Images +18   FOTO
Ștefan Târnovanu, în negru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 17:34 / Actualizat luni, 22 mai 2023 18:14

Fostul arbitru Adrian Porumboiu (72 de ani) l-a jignit pe portarul FCSB, Ștefan Târnovanu (23), care se declarase încrezător că echipa sa avea să o învingă pe Farul și să devină campioană. În cele din urmă, echipa antrenată de Gică Hagi a câștigat, 3-2, și a ridicat trofeul.

Înainte de meciul cu Farul, Târnovanu spunea n-avea dubii că FCSB poate câștiga la Ovidiu și cu Rapid și, implicit, să devină campioană în acest sezon: „Dacă în ultimele etape am simțit că toată lumea trage cu Farul, acum Dumnezeu le-a așezat frumos, am câștigat. Mai avem două meciuri, le vom câștiga și vom fi campioni. Mergem peste o săptămână la ei (n.r.- la Farul), ne dăm viața, câștigăm și nu mă mai interesează restul”.

Declarațiile lui Târnovanu nu i-au picat bine lui Gică Hagi, care a reacționat tăios, și l-au iritat și pe fostul arbitru Adrian Porumboiu. Acesta l-a jignit pe portarul echipei roș-albastre.

Gest ȘOCANT, nevăzut la TV, făcut de Florinel Coman în Farul - FCSB! Cei de pe bancă s-au blocat și n-au reacționat 3 minute!
FCSB
Gest ȘOCANT, nevăzut la TV, făcut de Florinel Coman în Farul - FCSB! Cei de pe bancă s-au blocat și n-au reacționat 3 minute!

Porumboiu l-a jignit pe Ștefan Târnovanu: „Bă tăntălăule”

„Mă bucur din suflet că și-a luat o lecție și tăntălăul ăla din poarta FCSB-ului, Târnovanu. Păi, bă, tu ridici vocea la Gică Hagi? Ai ajuns tu să îl contrezi pe Gică Hagi, bă tântălăule?

Uite că te-a lovit Dumnezeu când îți e lumea mai dragă, iar Hagi ți-a transmis să ai grijă că s-ar putea să plângi după meci. Stai, bă, copile în banca ta că e greu cu Gică Hagi. Ai mai mai bine grijă de cum aperi tu”, a transmis Porumboiu conform Prosport.

Porumboiu: „Gigi Becali, veșnicul pierzător”

Fostul finanțator de la FC Vaslui nu l-a menajat nici pe Gigi Becali, patronul FCSB:

„Voi nu vedeți că omul ăsta este abonatul numărul unu din România la locul doi? De opt ani nu mai câștigă campionatul și încă opt ani de aici încolo tot așa o să o țină. Nu are nicio treabă cu realitatea. Este veșnicul pierzător al campionatului. Să tot dai peste adversari ca Gigi Becali”.

Hagi a demonstat că este numărul unu profesional din toate punctele de vedere și doar el putea să ia deciziile astea tactice. Aseară s-a întâlnit un bijutier cu unul care conduce o balastieră. Și nu mă refer la fostul meu fotbalist, Elias Charalambous. El nu are nicio vină, nu decide nimic acolo. Gigi și ăia de prin staff sunt de la balastieră. Nu au avut nicio reacție tactică. 

- Adrian Porumboiu

VIDEO » „I-am distrus!”. Imagini senzaționale cu bucuria celor de la Farul

Citește și: 

Fotbalistul pe care Hagi l-ar transfera de la FCSB: „Are tehnică, viteză, forță”

Infiltrat printre rivali » Ce făcea Omrani în timpul bucuriei Farului, când coechipierii erau în autocar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
inshallah
inshallah  •  23 Mai 2023, 16:34

"Bă tăntălăule!” vs. Ba, ziaristule! > Observi diferenta? gramatica ne doare

zelosu
zelosu  •  23 Mai 2023, 14:19

toata povestea cu tarnovanu a fost inventata de presa. ce a fost jignitor in declaratia lui?

rumunek
rumunek  •  23 Mai 2023, 01:04

Nea Adi, a ajuns netu’ și-n Vaslui! Citește singur, nu te mai lua după ce zice unu sau altu prin lanul de porumb. N-a zis bre Târnovanu nimic de Hagi, stai calm că faci riduri. Nici de Farul nu a zis, dar e greu să știi să asculți, mai ales când ești Rege. Ce sărirăți toți arși acum, când cu omenia din Ghencea parcă altul era discursul.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează