FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gest ȘOCANT, nevăzut la TV, făcut de Florinel Coman în Farul - FCSB! Cei de pe bancă s-au blocat și n-au reacționat 3 minute!

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de , , - Publicat luni, 22 mai 2023 15:44 / Actualizat luni, 22 mai 2023 16:11

Farul Constanța a învins-o duminică seară, pe teren propriu, pe FCSB, scor 3-2, devenind noua campioană a României. Golul marcat de Louis Munteanu a declanșat nebunia pe stadionul din Ovidiu, însă mai erau de jucat, cu tot cu prelungiri, mai bine de 10 minute. 

În vacarmul care s-a iscat pe arenă, s-a trecut cu vederea o scenă incredibilă, în care a fost implicat cel mai bun fotbalist al celor de la FCSB, Florinel Coman.

FCSB primește lovitură după lovitură: misiune complicată pentru grupele Conference!
FCSB
FCSB primește lovitură după lovitură: misiune complicată pentru grupele Conference!

Florinel Coman a cerut schimbarea, deși nu era accidentat!

Iritat de faptul că echipa a încasat gol și că șansele de a mai salva ceva erau minime, Florinel Coman le-a făcut semn celor de pe banca de rezerve că vrea să fie schimbat. Nu era însă accidentat. 

Pur și simplu a recurs la acest gest în semn de protest și față de atitudinea unora dintre colegii săi, cărora le-a reproșat în mai multe faze, de pe parcursul reprizei secunde, alegerile făcute.

Cei din staff-ul roș-albaștrilor n-au luat în seamă dorința lui Florinel și i-au cerut să joace pentru a încerca să egaleze și să amâne deznodământul campionatului până în ultima etapă. Florinel Coman însă n-a renunțat la poziția lui, și-a scos apărătorile, după care și-a dat jos și tricoul și stătea pe marginea terenului, fără să mai fie implicat în meci.

Gestul său i-a blocat efectiv pe antrenori, care nu erau pregătiți cu o schimbare. Văzând însă că Florinel chiar nu mai vrea să joace sub nici o formă, Pintilii și Charalambous l-au chemat pe Omrani, care a fost introdus în teren. 

Schimbarea s-a efectuat la aproape 4 minute după ce Farul marcase și la mai bine de 3 de când Coman renunțase să mai joace.

Iritarea lui Florinel s-a putut observa și atunci când a plecat de la stadion. S-a oprit să ofere declarații, însă a stat în fața microfoanelor doar 27 de secunde. „Mare, foarte mare dezamăgire. De la 0-2 la 3-2. Au meritat victoria, nu știu ce să mai zic, sunt foarte supărat. Îi felicit, au condus tot campionatul. Îmi pare rău că ne-am apropiat și în penultima etapă iarăși am pierdut. Cum am pierdut după ce am avut 2-0? Ați văzut la televizor cum am căzut. De la 0-2, niște greșeli, asta este”.

17goluri a produs Florinel Coman în actualul campionat: a marcat de 8 ori și a oferit 9 assisturi

Gestul lui Florinel Coman nu s-a văzut la TV din cauza lui Bododel :))

Modul șocant în care s-a comportat Florinel Coman după ce scorul a devenit 3-2 a rămas invizibil pentru cei care au urmărit meciul la TV. 

Motivul? Deși gesturile de revoltă ale lui Coman au durat chiar minute întregi, cei care au asigurat producția TV a meciului au fost mai preocupați să ofere cadre cu bucuria Andreei Bododel, o ziaristă din Constanța, care e extrem de prezentă pe transmisiunea meciurilor Farului de pe teren propriu, fiind nelipsită din tribune. 

Ea e extrem de prezentă în mediul online, unde are pe instagram peste 120.000 de urmăritori, un nivel extrem de mare.

+23 FOTO

Florinel a fost numărul 1 de la FCSB

În ierarhia stabilită de InStat, firma de monitorizare a meciurilor, cel mai bun fotbalist al roș-albaștrilor a fost desemnat Florinel Coman. A avut un Index, media tuturor reușitelor și nereușitelor dintr-un joc, de 268, cel mai mare nu doar dintre jucătorii FCSB-ului, dar și peste toți elevii lui Gică Hagi.

Cei mai buni jucători din Farul - FCSB 
NUMEINDEX
Fl. Coman268
Mateus266
Borza262
L. Munteanu258
Șut250

Florinel Coman e de vânzare pentru 5 milioane

Florinel Coman a semnat prelungirea contractului cu FCSB până în iunie 2027. A avut însă o condiție atunci când a negociat cu Gigi Becali. Să-i fie stabilită o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Patronul roș-albaștrilor a fost de acord și, în plus, i-a și mărit salariul, acum fiind de 30.000 de euro net lunar. 

Precedenta înțelegere între FCSB și Coman avea ca dată scandetă anul 2024. Florinel a fost cumpărat de Becali de la Viitorul, în august 2017, imediat după ce câștigase titlul cu clubul patronat de Gică Hagi. 

A fost cel mai scump transfer realizat vreodată de Becali: 2,5 milioane suma de achiziție, la care s-au adăugat 500.000 de euro, răscumpărarea procentelor pe care le mai deținea Viitorul.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE FARUL - FCSB: 

Decizii cât un titlu! » Cum l-a surclasat Hagi pe Becali + Dialog incredibil Charalambous - reporter

Becali, DEZLĂNȚUIT după Farul - FCSB: „Fără putere şi bărbăţie” » 5 jucători mitraliați: „Fără Cristea, eram în luptă, am insistat degeaba cu Cordea ăsta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
antonyck
antonyck  •  26 Mai 2023, 11:18
Postat de antonyck pe 22 Mai 2023, 16:35

Bai daca ati ajuns sa o faceti ziarista pe Andreea Bododel, nu ma i mira greselile gramaticale si jumatatile de informatii oferite de o perioada buna de timp de aceasta Gazeta. Dna Bododel este o doar *** si ce a mai spus Tibi Balan asa ca va rog sa nu mai promovati pe post de ziaristi *** acestea care cauta doar atentii si intretinere !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Amiralul2022
Amiralul2022  •  23 Mai 2023, 15:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danglumetu
danglumetu  •  22 Mai 2023, 23:10

prea-vocalul memelush, tace ca mortu-n papusoi??? macar ceva despre arbitrii, nedreptari etc!?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează