FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL- FCSB 3-2

FOTO&VIDEO Infiltrat printre rivali » Ce făcea Omrani în timpul bucuriei Farului, când coechipierii erau în autocar

Omrani, alături de jucătorii Farului care sărbătoreau titlul
Omrani, alături de jucătorii Farului care sărbătoreau titlul

Articol de , - Publicat luni, 22 mai 2023 17:08 / Actualizat marti, 23 mai 2023 11:28

Billel Omrani (29 de ani), atacantul de la FCSB, a asistat de aproape la sărbătoarea de titlu a Farului, după victoria constănțenilor cu bucureștenii, 3-2.

Fostul campion cu CFR Cluj parcă a tânjit după o sărbătoare de titlu. A coborât la vestiarul Farului și a stat 20 de minute cu jucătorii lui Gică Hagi, în timp ce aceștia se bucurau pentru câștigarea campionatului, privind apoi de pe margine.

Infiltrat printre rivali » Ce făcea Omrani în timpul bucuriei Farului, când coechipierii erau în autocar
Omrani, alături de jucătorii Farului care sărbătoreau titlul/ foto: GSP

Ce făcea Omrani în timp ce coechipierii erau în autocar

În timp ce jucătorii Farului erau în toiul petrecerii, jucătorii de la FCSB s-au dus la autocar. Nu și Omrani, care a continuat să urmărească de aproape sărbătoarea Farului.

Gest ȘOCANT, nevăzut la TV, făcut de Florinel Coman în Farul - FCSB! Cei de pe bancă s-au blocat și n-au reacționat 3 minute!
FCSB
Gest ȘOCANT, nevăzut la TV, făcut de Florinel Coman în Farul - FCSB! Cei de pe bancă s-au blocat și n-au reacționat 3 minute!

Billel a stat pe tunel și a urmărit festivitatea de premiere a gazdelor, în timp ce delegația de la FCSB era în autocarul care aștepta să plece spre București.

Omrani a început meciul de la Ovidiu pe bancă și a intrat în teren abia în minutul 89. El a fost introdus în locul lui Florinel Coman, cel care nu a mai vrut să joace după golul de 3-2 al Farului, marcat de Louis Munteanu.

Au fost ultimele minute ale lui Omrani pentru FCSB. Contractul său cu roș-albaștrii expiră în vară, iar el se află pe lista neagră a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat că renunță la 5 jucători aflați la finalul contractului: Valentin Crețu, Billel Omrani, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Deian Sorescu.

5 titluria câștigat Omrani cu CFR Cluj, în 2018, 2019, 2020, 2021 și 2022

FOTO. Petrecere în vestiar după Farul - FCSB, Hagi protagonist

+14 FOTO

VIDEO. Farul e NOUA CAMPIOANĂ a României, după un comeback LEGENDAR!

Citește și: 

FCSB primește lovitură după lovitură: misiune complicată pentru grupele Conference!
FCSB
FCSB primește lovitură după lovitură: misiune complicată pentru grupele Conference!
Fotbalistul pe care Hagi l-ar transfera de la FCSB: „Are tehnică, viteză, forță”
FARUL
Fotbalistul pe care Hagi l-ar transfera de la FCSB: „Are tehnică, viteză, forță”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
laurenti001
laurenti001  •  22 Mai 2023, 18:27
Postat de VanBasten pe 22 Mai 2023, 17:53

Îl ia Hagi și îl resuscitează.

Hagi il ia gratis la vara, il pune pe picioare cat sa le dea gol Omrani in meciul cu FCSB, apoi Becali se entuziasmeaza si plateste 2 milioane de euro pe el si dupa 3 meciuri zice ca e cel mai slab jucator.

gimiskutze
gimiskutze  •  22 Mai 2023, 18:02

poate vrea un contract de la Farul :)

Barna
Barna  •  22 Mai 2023, 17:56

Auzi cu cine vroia să ia ciobanul titlul: cu rejectatul de la Cluj și cu Sorescu, cel ce a retrogradat Dinamo și n-a făcut față în Polonia!÷))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează