FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru are mesaj categoric pentru Alibec: "Trebuie să scapi de această obsesie"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 10:18

Titular în meciul cu CSM Poli Iași, 1-0, Denis Alibec a avut din nou o prestație slabă, ratând două ocazii mari și fiind huiduit de fani.

Basarab Panduru, fost jucător și oficial la FCSB, a vorbit despre situația atacantului de 27 de ani, care a dat doar un gol în acest sezon de Liga 1, și a spus ce trebuie să facă Alibec.

"Alibec trebuie să treacă peste obsesia asta de a marca gol. Cine îl învaţă că trebuie să dea gol cu orice preţ, nu cred că îl învaţă bine. El trebuie să joace pentru echipă. Golul va veni abia după aceea, ca urmare a unei astfel de prestații", a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

5
este nota primită de Alibec din partea Gazetei Sporturilor după FCSB - Poli Iași 1-0

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
albalbastru72
albalbastru72  •  02 Aprilie 2018, 13:28
Postat de Stefan Anghel pe 02 Aprilie 2018, 11:29

HAGI E ADUS LA STEAUA DE VALENTIN....GALERIA I-I SPUNE GIKA FRANARU....STELISTII STIU DE CE....ISTORIA SE REPETA ! GANDITI-VA CE A INSEMNAT MIRCEA SANDU PT PROGRESUL,SAU PT SPORTUL ??? SUNT JUCATORI FOARTE BUNI LA ECHIPELE MICI,DAR ANONIMI LA ECHIPELE MARI....ASTA-I ALIBEC...

Uite aici de exemplu echipe mici si mari din cariera lui:fecesebeleaua si Astra ca echipe mici si Inter ca echipa mare.Unde a jucat el mai bine?La shaormaria Dristor?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Aprilie 2018, 12:33

Are dreptate Panduru, de cand trebuie un atacant sa bage goluri? Lasa ca baga destule Bizonul si pentru el, pana atunci ii sta bine deghizat in rolul butoi cu mainile tatuate pe sus.

magic4ever
magic4ever  •  02 Aprilie 2018, 11:57

Alibec trebuie sa rateze ocazie dupa ocazie si o sa isi revina:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează