FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-0

Basarab Panduru nu-i vede bine: „Aici te pui cum te vede Gigi”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 06:42 / Actualizat luni, 04 martie 2024 07:01

Jucătorii FCSB, Baba Alhassan și David Miculescu, au fost criticați dur de fostul internațional Basarab Panduru pentru evoluția din meciul cu Petrolul (1-0).

FCSB și-a adjudecat toate punctele, duminică seară, din disputa cu Petrolul (1-0). Însă un meci deosebit n-a făcut, iar antrenorul Elias Charalambous a operat trei schimbări încă de la pauză, pentru a schimba fața echipei.

Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!
PLAY-OFF
Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!

Doi dintre jucătorii înlocuiți, Baba Alhassan, semnatarul unei ocazii uriașe, și David Miculescu, au intrat și în vizorul fostului internațional Basarab Panduru, acum analist tv.

Basarab Panduru: „Trage la un moment dat și probabil a făcut entorsă”

„Baba trebuia schimbat la pauză. Nu ai cum să tragi şutul ăla. Trage la un moment dat un şut de la 16 metri şi probabil a făcut entorsă. Trebuia schimbat. Miculescu trebuia schimbat şi el. Aici nu e ca la alte echipe. Aici te pui cum te vede Gigi.

Tavi nu ştiu dacă da, mai degrabă nu trebuia schimbat la pauză. Nu a făcut mare lucru, dar nici să fie schimbat. La Miculescu, zi-mi ceva făcut de Miculescu. A făcut ceva? Noi când analizăm trebuie să ne punem şi unde suntem”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Gigi Becali e convins: „Lixandru e mai bun decât Baba Alhassan”

În privința lui Baba Alhassan, Gigi Becali s-a pronunțat duminică seară. „Am controlat, dar dacă nu ai ocazii de a marca... pe mine mă interesează să controlezi și să marchezi. Mi-am dat seama... Am vorbit cu MM, am zis: «Hai să vedem cine este mai bun, să joace lângă Șut!». Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun. Gata, avem o certitudine! Lixandru e mai bun.

Ei spun așa: «Pe atac e mai bun Baba». Eu spun invers, e mai bun Lixandru! De ce? El deposedează și joacă repede. Și dacă joci repede, nu trebuie să dai tu gol, ci atacantul. Ei zic că nu, că Alhassan e mai bun pe atac.

În cele mai multe cazuri, fac ca ei, dacă mă conving. Dar dacă eu sunt convins de ceva, și acum sunt convins că Lixandru e mai bun ca titular, atunci cu el vom juca”, a spus patronul clubului care domină Superliga.

VIDEO. Raul Rusescu a analizat partida dintre FCSB și Petrolul: „Cu emoții pe final, însă FCSB a dominat”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Florinel Coman, după 1-0 cu Petrolul: „M-am montat când mi-a venit oferta de 5 milioane” » Colegul pe care-l laudă: „Ne-a scos!”

Gigi Becali s-a convins de un titular din FCSB - Petrolul: „Gata, avem o certitudine! Ei zic așa, eu spun invers!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează