FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-0

Gigi Becali s-a convins de un titular din FCSB - Petrolul: „Gata, avem o certitudine! Ei zic așa, eu spun invers!”

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 23:10 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 23:26

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a reacționat după victoria cu Petrolul, scor 1-0, din etapa 29 a Superligii.

„Putem să și glumim puțin, da? Nu se supără nimeni. Nu mi-a convenit prima repriză, Petrolul a controlat jocul (n.r. - râde). Glumim cu comentatorul vostru, care a zis la un moment dat, prin minutul 30-35, că Petrolul controlează jocul (n.r. - râde și mai apăsat)”. Așa a început intervenția lui Gigi Becali la DigiSport pe seama meciului din această seară.

Florinel Coman, după 1-0 cu Petrolul: „M-am montat când mi-a venit oferta de 5 milioane” » Colegul pe care-l laudă: „Ne-a scos!”
FCSB - PETROLUL 1-0
Florinel Coman, după 1-0 cu Petrolul: „M-am montat când mi-a venit oferta de 5 milioane” » Colegul pe care-l laudă: „Ne-a scos!”

Gigi Becali, după FCSB - Petrolul: „Nu am controlat tot anul un joc precum astăzi”

Latifundiarul susține că nu s-a temut în niciun moment pentru victorie, chiar dacă echipa lui nu avea atâtea ocazii cât și-ar fi dorit.

„Cum să ai emoții? Îți dai seama dacă o echipă este periculoasă, trebuie să aibă ocazii, ceva! Nu am controlat tot anul un joc cum am făcut-o astăzi. Bine, nu am avut ocazii, că s-au baricadat ei, dar nu am mai controlat meciul așa”, a afirmat Becali.

Gigi Becali: „Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun decât Alhassan. Avem o certitudine”

Pe deasupra, patronul de la FCSB a dezvăluit că s-a convins în dezbaterea Lixandru versus Baba Alhassan. De acum înainte, latifundiarul va merge pe mâna lui Lixandru, deși astăzi Alhassan a început titular.

„Am controlat, dar dacă nu ai ocazii de a marca... pe mine mă interesează să controlezi și să marchezi. Mi-am dat seama... Am vorbit cu MM, am zis: «Hai să vedem cine este mai bun, să joace lângă Șut!». Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun. Gata, avem o certitudine! Lixandru e mai bun.

Ei spun așa: «Pe atac e mai bun Baba». Eu spun invers, e mai bun Lixandru! De ce? El deposedează și joacă repede. Și dacă joci repede, nu trebuie să dai tu gol, ci atacantul. Ei zic că nu, că Alhassan e mai bun pe atac.

În cele mai multe cazuri, fac ca ei, dacă mă conving. Dar dacă eu sunt convins de ceva, și acum sunt convins că Lixandru e mai bun ca titular, atunci cu el vom juca”, a spus patronul clubului care domină Superliga.

În fine, Becali și-a mutat atenția spre meciul de luni dintre Universitatea Craiova și Rapid, sfătuindu-i pe olteni să joace cu Andrei Ivan titular: „Eu cred că bate Craiova dacă joacă cu Ivan. Dacă joci cu Lyes Houri în locul lui Ivan, nu ai cum să bați. E diferență de la cer la pământ! Cum să compari?”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Tot despre FCSB - Petrolul:

Luis Phelipe, despre faza care a decis soarta meciului FCSB - Petrolul: „E golul meu, momentul meu!”
FCSB - PETROLUL 1-0
Luis Phelipe, despre faza care a decis soarta meciului FCSB - Petrolul: „E golul meu, momentul meu!”
Ce a remarcat Raul Rusescu în FCSB - Petrolul: „Foarte bune! Petrescu avea o vorbă”
FCSB - PETROLUL 1-0
Ce a remarcat Raul Rusescu în FCSB - Petrolul: „Foarte bune! Petrescu avea o vorbă”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (17)
FalconCrest
FalconCrest  •  16 Martie 2024, 00:07
Postat de concret. pe 04 Martie 2024, 20:50

***

steluite,stelute si iar stelute. ha ah ha

concret.
concret.  •  04 Martie 2024, 20:50
Postat de FalconCrest pe 04 Martie 2024, 17:45

esti singurul fraieri care imi tot dai reply. ce tot forum visezi? repet,csu daca bate in ultimele 2 etape poate trece peste clona fc r daca clona fc r pierde in ultima etapa. qed.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret.
concret.  •  04 Martie 2024, 18:23
Postat de Dobermannul pe 04 Martie 2024, 09:39

Comentariul la TV e de milioane. Tot ce facea Petrolul era stralucitor, nemaipomenit, extraordinar ... iar cand se apropiau de careul FCSB era extaz pe cei doi crainici. 90 de minute au strigat emotionati de iminenta golului petrolist si aia ... nexam. Apoi ne-am delectat in studiou cu distrugerea sistematica a tot ce faceau FCSB-istii... Saracii grea e hatereala asta, ii macina de ... vai de ei.

Pana acum credeam ca esti doar pr... acum imi dau seama ca pe langa asta, spam-ul asta zilnic pro echipa din berceni e de fapt job-ul tau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează