FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 2-2

Basarab Panduru, contră la Gică Hagi: „Ești «rege», nu ne poți spune așa ceva” + Hohote de râs când a venit vorba despre antrenorul dorit de FCSB

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 11:19

Cătălin Anghel a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar negocierile au picat. Gică Hagi a explicat care e situația pe banca tehnică a Viitorului, stârnind zâmbete printre oamenii din fotbal.

„Regele” a vorbit după egalul cu Sepsi, 2-2, despre faptul că el ocupă funcția de manager general la Viitorul, în timp ce antrenor principal e Cătălin Anghel. Declarația lui Hagi l-a amuzat teribil pe Basarab Panduru, prezent în studioul Telekom Sport.

„Eşti «Rege». Nu poţi să ne zici aşa ceva. El face antrenamentele, dar să spui că Anghel e antrenor principal... Cred că i-ar fi dat Hagi acordul să plece la FCSB, dar nu cred că asta e problema, eu zic că Anghel nu a vrut să plece. Nu cred că mai vrea cineva să se ducă la FCSB.

Oricum, Anghel este un principal care nu scoate o vorbă. Dacă nu se pune pe bancă, nici nu îţi dai seama dacă a venit sau nu la meci. Ca jucător, nu vezi nicio problemă dacă vine sau nu «principalul» la meci”, a declarat amuzat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

„Cătălin Anghel e principal, nu secund, cum cred unii. El e principal, iar eu sunt manager. Bine că a ales să rămână cu noi, ne bucurăm! În rest, n-am ce să comentez” Gică Hagi

Citește și:

FCSB // Gică Hagi îl ironizează pe Gigi Becali: „El e principal, nu secund, cum cred unii”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  05 August 2019, 13:25

mai bine. cine mai e si catalin anghel asta, un antrenor arhinecunoscut ce sa faca la Steaua??

partea47mea
partea47mea  •  05 August 2019, 12:34

Stoichita ar fi singurul care ar accepta la orice ora.

partea47mea
partea47mea  •  05 August 2019, 12:33

Stoichita ar fi singurul care ar accepta la orice ora.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close