FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gică Hagi îl ironizează pe Gigi Becali: „El e principal, nu secund, cum cred unii”

Gheorghe Hagi // foto: Gazeta Sporturilor
Gheorghe Hagi // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 23:49

Sepsi - Viitorul 2-2 // La finalul partidei, Gheorghe Hagi l-a felicitat pe Cătălin Anghel (44 de ani), omul său de încredere de la Viitorul, că a refuzat oferta lui Gigi Becali. Latifundiarul a încercat să-l aducă pe Anghel la FCSB, dar acesta a refuzat categoric. 

Managerul Viitorului l-a „înțepat” pe Gigi Becali

„Cătălin Anghel e principal, nu secund, cum cred unii. El e principal, iar eu sunt manager. Bine că a ales să rămână cu noi, ne bucurăm! În rest, n-am ce să comentez”, a declarat Hagi, la Look Sport, imediat după remiza Viitorului cu Sepsi, 2-2. 

Cătălin Anghel, comunicat tranșant

Ofertat de Becali, Cătălin Anghel a emis, încă de sâmbătă seara, un comunicat edificator cu privire la posibilitatea de a ajunge la FCSB. 

„În urma declarațiilor patronulului echipei FCSB, doresc să precizez următoarele:
- Îi mulțumesc domnului Gigi Becali pentru interesul manifestat, dar pentru moment voi continua munca pe care am început-o la  FC Viitorul.
- Sunt onorat, dar în același timp angrenat într-un nou proiect cu FC Viitorul, alături de care vreau să obțin noi performanțe”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Viitorului”

Vezi și: FCSB // Nici Ilie Dumitrescu nu-l mai înțelege pe Gigi Becali: „Fac eforturi să-mi găsesc cuvintele”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
kordell
kordell  •  06 August 2019, 05:01
Postat de patrutreitrei pe 05 August 2019, 11:04

Mda. Când nu-ți merge jocul, scoți ”ironia” de la naftalină, de parcă vorbele ar ține loc de rezultate. Lumea a fost respectuoasă cu Hagi după ce a luat un set la Genk, deși se puteau face multe ”ironii” după o repriză în care încasezi 5 boabe. Dar se pare că degeaba, regele nu mai învață nimic. Asta înseamnă să fii antrenor mediocru: vine un ungur anonim și te face cu o echipă cotată cam la jumătatea echipei tale.

I-ai vazut cartea de vizita pana sa-l chemi anonim ???

sexilian
sexilian  •  05 August 2019, 14:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  05 August 2019, 11:29
Postat de supereduardo10 pe 05 August 2019, 11:18

nu poate ca nu are 12 clase :)))

esti *** de caine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează