FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Panduru, impresionat după FCSB - Sepsi: „Când joacă așa, oricine are probleme”

FCSB - Sepsi 1-2 // foto: Facebook @ FCSB
FCSB - Sepsi 1-2 // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 08:47 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 09:17

Basarab Panduru (50 de ani) a remarcat eficiența pressing-ului celor de la Sepsi în meciul câștigat cu FCSB, scor 2-1. Covăsnenii au fost lăudați și de Cornel Dinu (72).

FCSB avea șansa de a se distanța de CFR Cluj în fruntea clasamentului, dar a clacat pe teren propriu cu Sepsi. Covăsnenii au plecat de la Giurgiu cu toate cele 3 puncte, iar prestația lor a fost lăudată de analiștii Basarab Panduru și Cornel Dinu.

Basarab Panduru: „Când Sepsi joacă fotbalul ăsta, orice echipă are probleme”

Dacă Panduru a lăudat modul în care jucătorii lui Sepsi au făcut pressing, „Procurorul” a comparat formația lui Leo Grozavu cu un „comando” și a elogiat fotbaliștii străini pe care Sepsi se bazează.

„Surprinde că FCSB a luat două goluri acasă, nu a mai luat de la meciul cu Dinamo din primele etape. Sepsi a avut un joc de apărare foarte bun. La un moment dat, după minutul 81, a avut un joc de apărare şi agresiv în jurul mingii, câtre 3-4 jucători pe minge. În momentul când Sepsi joacă fotbalul ăsta, în momentul când Sepsi face presing, orice echipă de la noi din campionat are probleme”, a spus Panduru la Telekom Sport

Sepsi iese la atac și „mușcă” din contestatari: „De ce Craiova nu învinge FCSB de 10 ani?”
FCSB - SEPSI 1-2
Sepsi iese la atac și „mușcă” din contestatari: „De ce Craiova nu învinge FCSB de 10 ani?”

O partidă care scoate în relief două lucruri. Sigur, se fac fel de fel de interpretări, însă s-a văzut un realism de joc deosebit din partea lui Sepsi. O strunire de echipă cum face de obicei Grozavu, un comando care a blocat FCSB-ul. Au fost nişte schimbări greu de înţeles la FCSB. Inconstanţa lor îmi dă de gândit în continuare. Cu cine lucrează băieţii ăştia, că totuşi se păcălesc mai puţin cu jucătorii din străinătate!? Ăştia găsesc nişte jucători care sunt bunicei, care ridică valoarea jocurilor.
- Cornel Dinu, la Telekom Sport

VIDEO. Helmut Duckadam a analizat prestația celor de la FCSB în meciul cu Sepsi: „Au rămas fără echipă!”

Mai multe știri despre FCSB - Sepsi:

Finanțatorul lui Sepsi s-a consumat la meciul cu FCSB: „Am urlat ultimele zece minute, a fost presiune mare!” » Promisiunea făcută: „Nu există blaturi în 2021”

Petrea, despre cauza eșecului cu Sepsi: „E lipsa de concentrare a jucătorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează