FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru, cucerit de doi fotbaliști din Liga 1: „Aș cumpăra un tricou numele lor!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 09:18

Basarab Panduru a fost impresionat de prestația lui Florinel Coman (21 de ani) din derby-ul FCSB - Dinamo, scor 1-1. Fostul mijlocaș al Stelei așteaptă o explozie și de la Olimpiu Moruțan (20 de ani). 

„În prima repriză din derby, Florinel Coman a fost excepţional. A făcut una dintre cele mai bune reprize din ultimii mulţi ani.

Alt jucător pe care îl văd că are tehnică şi are nişte lucruri peste medie este Moruţan. Nu ştiu ce o să se întâmple cu Moruţan în momentul ăsta, dar mi se pare că este omul. Mai vorbeam noi, sunt câţiva jucători pentru care te-ai mai duce la un moment dat la stadion, ţi-ai cumpăra un tricou poate, aştepţi să mai facă o fentă”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport. 

8a fost nota primită de Florinel Coman în FCSB - Dinamo 1-1

Vezi și:

Cornel Dinu mai și laudă fotbaliștii din Liga 1: „Florinel Coman e ca Del Piero. Jos pălăria!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
142230083666121
Sipotean Adrian  •  09 Octombrie 2019, 11:22
Postat de amygos_sm pe 09 Octombrie 2019, 10:25

panduru si dumitrescu,doi fosti fotbalisti buni la teorie, ii "omoara " practica..:))

Coman si Morutan pana acum nu au demonstrat nimic la FCSB. Coman la Viitorul a luat un titlu, in rest pauza. Eu zic ca foarte putin pentru un fotbalist pe care s-au platit 3 milioane de Euro. Zi-mi tu ce a jucat Coman cu Guimares? Valoarea ti-o arati in Europa nu cu echipele din liga 1 care aduc fotbalisti reserve in liga 2 braziliana sau portugheza. Fara nici o rautate Dumitrescu si Panduru lauda/critica la fiecare emisiune dar nu vad nici o relevanta. Noi ca si romani inca nu ne stim nivelul actual referitor la fotbalul romanesc si ne imbatam cu apa rece.

142230083666121
Sipotean Adrian  •  09 Octombrie 2019, 11:18
Postat de klauz pe 09 Octombrie 2019, 10:56

Ai scos capul si in fotbal, prostea? Esti multilateral din ala, poate esti si tu anali-st, nu ai fi primul prost platit sa abereze... Dar tu te dai in spectacol gratis, ca nu-ti da nimeni bani, fomistule...

Morutan mi se pare doar o tzeapa. Pana acum nu a demonstrat nimic.

klauz
klauz  •  09 Octombrie 2019, 10:56
Postat de amygos_sm pe 09 Octombrie 2019, 10:47

esti incredibil de prost..apropo, panduru e analist tv, tu esti neica nimeni care are impresia ca se pricepe la toate sporurile..:)

Ai scos capul si in fotbal, prostea? Esti multilateral din ala, poate esti si tu anali-st, nu ai fi primul prost platit sa abereze... Dar tu te dai in spectacol gratis, ca nu-ti da nimeni bani, fomistule...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează