FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu mai și laudă fotbaliștii din Liga 1: „Florinel Coman e ca Del Piero. Jos pălăria!”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 17:34

Cornel Dinu e impresionat de evoluțiile lui Florinel Coman din ultima perioadă (21 de ani) și îl compară pe atacantul de la FCSB cu Alessandro Del Piero (44 de ani). 

Florinel Coman a marcat unicul gol al vicecampioanei FCSB în derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, și a mai izbutit o performanță. A reușit să smulgă o laudă de la Cornel Dinu, recunoscut pentru strictețea cu care analizează prestațiile fotbaliștilor din Liga 1.

„Se vede o creştere în siguranţa posesiei şi în pătrundere. Şi siguranţă pe fenta aia pe care o face, că pleacă în stânga, apoi pleacă în dreapta şi mai dă şi cu interiorul, ca Del Piero. Deci e în creştere. Jos pălăria!”, a spus Dinu la TV Telekom Sport. 

8este nota primită de Florinel Coman în FCSB - Dinamo 1-1

Evoluțiile bune de la FCSB l-au propulsat pe „șeptar” și la echipa națională, unde poate debuta în „dubla” cu Feroe și Norvegia.

CLASAMENT GRUPA F

Cornel Dinu mai și laudă fotbaliștii din Liga 1: „Florinel Coman e ca Del Piero. Jos pălăria!”

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

Gigi Becali îi cere lui Bogdan Vintilă să-l readucă pe Ioan Hora în lot: „Vreau un atacant ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
reddogsv
reddogsv  •  09 Octombrie 2019, 08:32

Tot el spunea nu demult ca seamana cu Mbappe (dupa porecla pusa de Jiji) doar dupa culoarea pielii. L-a albit instantaneu fara operatii estetice ca Michael Jackson. Dinu inconFUNDabil!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  08 Octombrie 2019, 20:44

Dinu stie ce vorbeste, nu spune vorbe-n vint, evident Coman are stofa de mare fotbalist si oricine vede ca s-a maturizat mult, e mai solid, mai rapid, mai indraznet, io pun pariu ca va da gol din primu meci si Contra se va baza pe el ca titular din start cu scandinavii.

anastasiu
anastasiu  •  08 Octombrie 2019, 19:14

De fapt fenta aia e singurul lucru pe care il face si e surprinzator ca fundasii inca nu l-au citit! Si mai are viteza, un mare atu pentru el!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează