FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”

Basarab Panduru (52 de ani), fost mare internațional, îl laudă pe Dan Șucu (59 de ani), unul dintre acționarii celor de la Rapid.
Basarab Panduru (52 de ani), fost mare internațional, îl laudă pe Dan Șucu (59 de ani), unul dintre acționarii celor de la Rapid.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 07:29 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 10:52

Basarab Panduru (52 de ani), fost mare internațional, îl laudă pe Dan Șucu (59 de ani), unul dintre acționarii celor de la Rapid. 

Fostul mijlocaș de la Steaua, Benfica și FC Porto a zis despre omul de afaceri că este singurul patron din fotbalul românesc care „bagă bani cu cap”. De asemenea, Basarab Panduru a analizat și lotul pe care îl are formația din cartierul Giulești. 

Imagini inedite la CSU Craiova » Antrenor cu căști și jucător pe telefon + Reacție ironică în studio: „Mi se pare foarte interesat de meci”
FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0
Imagini inedite la CSU Craiova » Antrenor cu căști și jucător pe telefon + Reacție ironică în studio: „Mi se pare foarte interesat de meci”

Basarab Panduru: „Așteptările sunt mari de la Dan Șucu, când știi că are milioanele alea”

„Rapid nu ştiu dacă are echipă mai bună decât FCSB, CFR... Rapid cred că mai mult pe termen scurt, de unul-doi ani, se vor întâmpla lucruri, pentru că trebuie să bagi bani, să aduci jucători. 

Probabil că în doi ani de zile vei arăta diferit. Nu poţi să arăţi acum, peste noapte... dar aşteptările sunt mari de la Şucu, când ştii că are milioanele alea, crezi că le şi bagă la fotbal. 

Le bagă cu cap, cred că e singurul care le bagă cu cap”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Dan Șucu a fost criticat în termeni duri de Marian Iancu, fostul finanțator de la Timișoara: „La Rapid nu vinzi mobilă”

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, fan declarat al Rapidului, l-a criticat în termeni duri pe Dan Șucu, despre care a spus că nu știe cât de dispus este să investească la grupare vișinie. 

„Nu vii la o echipă care are un anumit nivel financiar și îl vinzi pe Rareș Ilie. Vii la echipă să investești, nu să vinzi. Nu poți să vinzi un astfel de jucător, cu finețe, care poartă spiritul Rapidului. Vii la echipă și prima decizie pe care o iei e să-l vinzi pe Rareș Ilie... nu mi-a creat o stare de siguranță. 

La Rapid nu vinzi mobilă, nu faci comerț cu mobilă, nu produci mobilă. Mobila e impersonală, nu are suflet, n-are caracter, nu gândește. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete, oameni, stări de spirit. E cu totul altceva. A conduce corporatist înseamnă, într-adevăr, rezultate financiare, dar nu rezultate sportive. Mai ales într-un an al centenarului în care era nevoie de o emulație în plus față de tribună. 

Nu știu cât de dispus este domnul Șucu să investească la Rapid. Eu sunt născut în Giulești și nu știu de ce există o asemenea reținere de a investi. Să fii echipă care are un obiectiv în anul centenar, să ai o defensivă foarte bună și să nu ai un jucător care să dea gol mi se pare de neînțeles”, a punctat Marian Iancu, în urmă cu câteva zile, la Pro Arena. 

VIDEO. Dan Șucu: „Dau trei zile de concediu plătit în plus pentru cei care nu fumează la serviciu! Acasă nu e treaba mea, Doamne ferește!”

Citește și:

„Când vorbește Flavius, totul capătă dimensiuni epice” » Discurs triumfător al lui Stoican, după victoria în fața Craiovei

Scandal monstru după Botoșani - CSU Craiova » Arlauskis a făcut o criză de nervi și a fost cu greu ținut să nu sară la bătaie!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gicapuia
gicapuia  •  22 Ianuarie 2023, 16:32

Rapid a facut o afacere buna cu Rares Ilie. A luat banii pe juator si din vara o sa-l aiba inapoi.Gratis ! Si cu Rares si fara Rares tot prindeau Play Off-ul, ca de campionat nu poate fi vorba. In ccea ce il priveste pe Marian Iancu cei 8 ani de puscarie pentru evaziune fiscala seriosa spun multe de spre el. In./. ceea ce priveste fotbalul stop joc. A uitat ca a falimentat Timisora ?

miki123
miki123  •  22 Ianuarie 2023, 14:12
Postat de emil1986 pe 22 Ianuarie 2023, 10:59

Da, s-a muncit cu cap, mai ales la echipa decedata, d-aia e acum oale si ulcele. :)) Cat priveste actuala clona, muncesc cu cap cei de la PSD, la inceput prin Tudorache Diamant, acum prin alti politruci care i-au impins pe Anghelache si Sucu sa investeasca, iar actuala clona sa devina vehicul electoral la PSD.

gigistul de serviciu, adică emilică!!! Dacă toată lumea îți confirmă că ești prost, de ce mai "semnalizezi"?!? fcsbist nefericit!!!

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Ianuarie 2023, 13:03

Ce m-ar interesa in primul rand pe mine este sa vad rezultatul afirmatiei "formarea unei performante academii de copii și juniori". M-ar interesa pentru ca zau avem nevoie de jucatori romani care sa ne duca acolo unde eram odata adica in primii zece in ierarhia pe echipe nationale.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează