FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 1-0

GALERIE FOTO Scandal monstru după Botoșani - CSU Craiova » Arlauskis a făcut o criză de nervi și a fost cu greu ținut să nu sară la bătaie!

Giedrus Arlauskis, portarul Universității Craiova, a avut un acces de furie după meciul cu FC Botoșani, pierdut de olteni cu 0-1/ FOTO: Captură Orange Sport +19   FOTO
Giedrus Arlauskis, portarul Universității Craiova, a avut un acces de furie după meciul cu FC Botoșani, pierdut de olteni cu 0-1/ FOTO: Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 22:13 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 23:14

Giedrius Arlauskis, portarul Universității Craiova, a avut un acces de furie după meciul cu FC Botoșani, pierdut de olteni cu 0-1.

Totul a început după fluierul final, pe gazon, și a continuat și pe tunelul care duce la vestiare.

Arlauskis s-ar fi enervat că nu a primit mai rapid o minge dată afară de Țigănașu. Atunci, a început iureșul. Portarul s-a dus el să ia mingea, în timp ce înjura pe cineva din spatele porții.

+15 FOTO

Arlauskis, acces de furie după Botoșani - CSU Craiova

A intrat în conflict cu cei de la FC Botoșani, iar membrii celor două echipe s-au strâns la centrul terenului. Portarul țipa și se îndrepta amenințător spre moldoveni, fiind cu greu ținut de colegi. Arbitrul Radu Petrescu i-a arătat roșu antrenorului cu portarii de la FC Botoșani, Bordeanu. Alexandru Crețu a luat galben și va fi suspendat în etapa viitoare, cu Hermannstadt, pentru că are 4 avertismente în acest sezon.

În drumul spre tunel, Arlauskis a intrat în conflict cu stewarzii care încercau să îl calmeze. Părăsind gazonul, a lovit puternic cu pumnul în tunel în timp ce țipa la un steward. Lituanianul era ținut de un membru din staff-ul Universității, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

În cele din urmă, a intrat furios la vestiare.

Au fost arătate 7 cartonașe galbene în timpul meciului. De la Botoșani au fost avertizați Dican (44), Pap (55), Tiganasu (85), Florescu (90+5), iar de la Craiova Rivaldinho (55), Screciu (68), Arlauskis (90+4), Cretu (final).

Citește și: 

Reacție categorică după ce Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre Ovidiu Burcă: „Cariera lui s-a încheiat azi!” + „Antrenorul de la Păulești ce o zice?”
DINAMO
Reacție categorică după ce Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre Ovidiu Burcă: „Cariera lui s-a încheiat azi!” + „Antrenorul de la Păulești ce o zice?”
„Dacă nici ăsta nu e penalty...” » Decizie de neînțeles la Mioveni: nici reluările nu l-au convins!
CS Mioveni - Petrolul 1-0
„Dacă nici ăsta nu e penalty...” » Decizie de neînțeles la Mioveni: nici reluările nu l-au convins!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  24 Ianuarie 2023, 07:08
Postat de ku_ba pe 22 Ianuarie 2023, 12:07

Warning!!! Mogosean de serviciu!

Cand faci 1-1 acasa cu o nou promovată si te îndrepta vertiginos spre liga a 2-a…. Cand la un meci acasa nu strangi mai mult de 3.000 de spectatori… ei bine, atunci dovedești ca esti o clona din 2017 si singurul lucru pe care il faci este sa murdărești in jur… asta e Feceu. Si astia sunt suporterii frustrați, care, văzând ca vor defila la matineu prin Targu Jiu si Petroșani (nu mai au voie pe Oblemenco in b) nu gasesc ceva mai bun decat sa jignească Stiinta!

craiovamaxima
craiovamaxima  •  22 Ianuarie 2023, 20:06
Postat de craiovamaxima pe 22 Ianuarie 2023, 20:03

***

N-am vrea sa credem ca GSP cenzureaza...

craiovamaxima
craiovamaxima  •  22 Ianuarie 2023, 20:03
Postat de craiovamaxima pe 22 Ianuarie 2023, 10:00

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează