FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - PETROLUL 1-0

FOTO „Dacă nici ăsta nu e penalty...” » Decizie de neînțeles la Mioveni: nici reluările nu l-au convins!

Rareș Vidican nu a acordat penalty pentru Petrolul Ploiești // sursă foto: captură DigiSport +13   FOTO
Rareș Vidican nu a acordat penalty pentru Petrolul Ploiești // sursă foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 19:34 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 19:44

Petrolul a solicitat penalty în minutul 81 al meciului de la Mioveni, pierdut în cele din urmă, 0-1, dar arbitrul de centru Rareș Vidican a considerat că nu a fost vorba de fault.

În avantaj încă din minutul 10, CS Mioveni a tremurat spre final, în minutul 81, când oaspeții au cerut penalty la un duel între fundașul stânga Ionuț Burnea și atacantul Robert Moldoveanu.

Moldoveanu, petrolistul care intrase pe teren cu 20 de minute mai devreme, a urmărit o centrare venită din banda stângă.

Crăciunescu a răbufnit în studio, când a văzut imaginile din Liga 1: „Poate nu a avut voie să dea roșu! Să-și rupă carnetul!”
CS MIOVENI - PETROLUL
Crăciunescu a răbufnit în studio, când a văzut imaginile din Liga 1: „Poate nu a avut voie să dea roșu! Să-și rupă carnetul!”

„Dacă nici ăsta nu e penalty...” » Scene de neînțeles la Mioveni, la intervenția reclamată de Petrolul

Ionuț Burnea l-a doborât din spate, l-a ținut cu brațele și lovit cu genunchiul peste picior, apoi l-a agățat și în cădere, dar „centralul” Rareș Vidican nu a acordat penalty.

+9 FOTO

După câteva minute în care s-a sfătuit cu arbitrii din camera VAR, Vidican a mers la monitorul de la marginea terenului pentru a revedea faza.

A privit imaginile și a decis să-ți mențină hotărârea inițială: fără penalty! „Dacă nici ăsta nu e penalty...”, a reacționat unul dintre comentatorii DigiSport.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a opinat ulterior, la „Fotbal Club”, pe DigiSport, că se impunea acordarea unui penalty: „Din neglijență, jucătorul (n.r. - Burnea) îl ia puțin în brațe pe adversar. Apoi uitați-vă la piciorul drept, îl lovește pe adversar peste piciorul drept, apoi cade pe el. Ăsta nu e fault?”

+9 FOTO

Jocul a fost reluat 4 minute mai târziu, în '85. Mioveni a rămas în avantaj până la final și a obținut astfel a doua victorie a sezonului.

Mai multe știri din Liga 1: 

David Croitoru a revenit în Liga 1: „Al optulea transfer al iernii”

Dan Petrescu, indignat de cazurile Marius Croitoru și Mihai Pintilii: „Cum să antrenezi fără licență?! Doar în România se întâmplă asta. Hai să intrăm în normalitate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
pro_hamza
pro_hamza  •  23 Ianuarie 2023, 12:52
Postat de borabora pe 22 Ianuarie 2023, 09:22

Petrolul e "ciupita" de arbitrii si cu VAR. Cand e vorba dw interpretari tot la vointa arbitrilor ramane decizia. In meciul cu CS Craiova arbitrul Kovacs a scos mingea din poarta la golul lui Jair iar Vidican nu le acorda penalty la un fault clar. Concluzia este ca arbitrii viciaza rezultatele din Superliga la fel cum o faceau si inainte de introducerea VAR-ului. Daca nu se vor da sanctiuni aspre Superliga va fi o afacere a lotului de arbitrii A.

Nu mor caii cand vor cainii... vezi-ti de echipa ta...

mihalachy
mihalachy  •  22 Ianuarie 2023, 13:01

DACA E PENALTY,ATUNCI NU MAI JOC DE FOTBAL, oricum negru era in cadere, dar daca dadea penalty, atunci chiar ca e ceva la noi, la budescu cred ca pleca singur din teren daca doar tinea mana pe cartonase, de ne înțeles cum a intrat, de neînțeles cum de nu a luat rosu, pentru penaly ! domnu craciunescu, putina decenta si hai la spiritul jocului,ce naiba,

danny_l
danny_l  •  22 Ianuarie 2023, 10:47
Postat de vivi.napoca1_ pe 22 Ianuarie 2023, 00:37

Jucătorul de la Petrolu îl lovește pe fundas cu cotul sa se debaraseze de el ,care desigur îl incomodează ceva dar nu poți spune tu mare arbitru care te crezi ( Craciunescu ) ca asa ceva este f. clar ,mai degrabă 50- 50% ! Putea f. bine sa dea fault în atac ,de ce nu !? Nu am nici o preferata dar nu poți fi asa radical !

Petrolul cale batatorita spre liga2,e una din candidate,mai ales ca are si probleme financiare,pana la urma se adevereste vorba ca,ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează