FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Panduru, fermecat de jucătorul lui Dinamo: „L-a terorizat pe Mogoș”

Costin Amzăr, primul din stânga, jos/ foto Imago Images
Costin Amzăr, primul din stânga, jos/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 17:17 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 18:44

Basarab Panduru, fostul internațional, l-a lăudat pe Costin Amzăr (20 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, pentru prestația din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1.

Internaționalul U21 a fost unul dintre cei mai importanți oameni de la Dinamo în partida de pe Arena Națională. A alergat non-stop în banda stângă și i-a făcut zile fripte lui Vasile Mogoș, fundașul dreapta de la CFR Cluj.

Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”
ANUNȚ
Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”

Panduru, impresionat de Costin Amzăr

„Pe Mogoş, Amzăr, care e jumătate din el, l-a terorizat. Când îl vedea pe Amzăr, o lua la fugă. Îşi punea mâinile în cap. Nu mai ştia Mogoş ce să facă”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Amzăr a fost titular constant în acest sezon, a lipsit doar când a fost suspendat. E unul dintre oamenii de bază ai lui Burcă, și pentru că se încadrează la regula jucătorului U21. 

În urma prestațiilor din ultima lună, a fost convocat de Daniel Pancu la naționala de tineret, pentru meciurile din preliminariile Euro 2025 cu Armenia (13 octombrie) și Finlanda (17 octombrie).

Amzăr are 10 meciuri în acest sezon de SuperLiga și două în Cupa României, marcând un gol.

VIDEO. Ovidiu Burcă, declarații la conferința de presă după Dinamo - CFR Cluj

Citește și:

Gol în al 11-lea meci pentru Dinamo: „Progresăm, încă nu oferim destul” » Replica realistă a lui Ovidiu Burcă
DINAMO
Gol în al 11-lea meci pentru Dinamo: „Progresăm, încă nu oferim destul” » Replica realistă a lui Ovidiu Burcă
Mesajul lui Ovidiu Burcă pentru contestatari: „Niciodată n-o s-o fac din proprie inițiativă!”
DINAMO
Mesajul lui Ovidiu Burcă pentru contestatari: „Niciodată n-o s-o fac din proprie inițiativă!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  10 Octombrie 2023, 17:15
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Octombrie 2023, 20:37

...deja il cauta Bayer Munchen si Real Madrid ...

Sau fecesebeu’

Haha1989
Haha1989  •  09 Octombrie 2023, 21:51

Mogoș e punctul slab în apărare la CFR, el joaca fiindcă Mandorlini îl știe de serie C din Italia

Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  09 Octombrie 2023, 21:47
Postat de ionica007 pe 09 Octombrie 2023, 19:33

...:) ''Terorizat''...:) Frumoasa figura de stil, insa doar pe hartie. Nu mi s-a parut deloc ca Mogos ar fi fost terorizat, doar ca si-a respectat adversarul... Daca raspundea obrazniciei si tupeului piticaniei, se lasa cu scantei...:) Si chiar nu-l vedeam bine pe dinamovist...:)

@ionica_007. Acest James Bond al Clujului în underground-ul gsp. Se declara susținător al tuturor echipelor din județul Cluj, cu un plus pentru echipa-fanion U. 'Terorizat' de userii care-l etichetau drept "frânar undercover"... și-a pregătit ieșirea din scenă... pândind momentul potrivit. Profitând de ratarea promovării directe a șepcilor roșii după un meci cu Hermanstadt... ionică_007 și-a încununat 'retragerea' de pe forum blestemând cu majuscule echipa 'favorită' și pe primarul care-o păstorește : "Postat de ionica007 pe 10 Mai 2022, 21:33. NU NE MERITATI***. *** pe NOI nu ne intereseaza deja ACEASTA echipa! Sa ramana pe VECI in Liga II-a, ne *** *** politica care a facu praf acest Club! Si in primul rand pe *** care atata timp cat va fi primar in acest oras, TOTI isi vor bate joc de SIMBOLURILE noastre!". ... Deranjat "obrăznicia și tupeul piticaniei" de pe Moților, a scuipat scântei și s-a dezis de U. DUPĂ MAI BINE DE UN AN, A REVENIT ÎN FORȚĂ, SCHIMBÂND ȘAPCA ROȘIE PE BASCA DE FRÂNAR - una care i se potrivește cu adevărat. La fel ca mesajul afișat pe un banner după barajul de promovare cu Dinamo: "GUESS WHO'S BACK?" :-)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează