INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANUNȚ

Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”

Diego Simeone // foto: Guliver/gettyimages
Diego Simeone // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 15:33 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 15:56

Diego Simeone (53 de ani), din 2011 antrenor la Atletico Madrid, este pe cale să semneze prelungirea cu los rojiblancos și să rămână la club mai departe de finalul acestui sezon.

Diego Simeone a făcut-o pe Atletico de două ori campioană a Spaniei, de alte două ori a dus-o în finala Champions League, i-a adus două trofee Europa League, iar „saltelarii” vor să-l recompenseze cu un contract nou, având în vedere că actuala înțelegere va expira în vara lui 2024.

Stupefiant: UEFA ar putea revoca marți decizia din septembrie asupra Rusiei!
UEFA
Stupefiant: UEFA ar putea revoca marți decizia din septembrie asupra Rusiei!

Diego Simeone continuă la Atletico Madrid

Jurnalistul Fabrizio Romano, specialist în acest gen de noutăți din lumea fotbalului, a anunțat că Simeone a primit o ofertă de prelungire a contractului și că are de gând să o accepte.

„După aproape 12 ani la Atletico, Simeone este pregătit să accepte propunerea și să continue la club”, a transmis jurnalistul.

Atletico Madrid a început promițător acest sezon. Los rojiblancos ocupă locul 4 în La Liga, cu 5 puncte, dar și un meci sub liderul Real, în vreme ce în grupa de Champions League sunt primii, cu 4 puncte adunate în primele două etape.

Simeone este cel mai bine plătit antrenor din lume, cu 40 de milioane de euro anual.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cu „dubla” reușită aseară contra Barcelonei, mijlocaşul de la Granada a intrat într-un club select în care se află și Gică Craioveanu

De unde a pornit iureșul de la finalul meciului Arsenal - Manchester City! Pep Guardiola: „Știu ce s-a întâmplat, dar nu vreau să spun nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  10 Octombrie 2023, 15:04

Adversarele lui Dinamo nu vroiau să joace. Iar în al doilea rând, nu se știe dacă meciurile se jucau în doar 2 săptămâni. Dacă mai făcea cineva covid, erau toți jucătorii carantinați 2 săptămâni și se amânau din nou meciurile. Iar dacă meciurile erau programate, Dinamo avea șanse să prindă barajul pentru că avea de joacă cu Chindia și cu alte echipe care nu mai aveau nici un obiectiv. Barajul se juca tur - retur, deci încă o săptămână pierdută.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Octombrie 2023, 14:22
Postat de CiprianBirtea_84 pe 09 Octombrie 2023, 23:19

FRF a mărit nr. echipelor pentru că era ilegal să îi retrogradeze cu 5 meciuri mai puțin și nu a mai putut programa acele meciuri.

Amice ilegal a fost marirea numărului de echipe în timpul campionatului. Asta se face, cu cel puțin un doi înainte, cu înștiințarea echipelor. Liga trebuia sa permita jucarea acelor meciuri , mai ales ca nu incurca echipele care obținuse dreptul de a participa în cupele europene...dar asa au găsit scuza de a salva echipa Dinamo. A fost o mare magarie. Ce dacă se mai prelungea cu doua săptămâni campionatul. În 14 zile se puteau juca acele 4-5 meciuri dar de teama ca nu cumva sa se intampla vreo surpriza , Liga și FRF au zis " STOP Joc!. Numai cu Dinamo și fcsb se poate încalcă regulamentele și statutele fără rușine.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  09 Octombrie 2023, 23:19
Postat de lefter_popescu pe 09 Octombrie 2023, 17:18

Amice, te-ai supărat rău. Dinamo este o echipa protejata. Când se afla la un pas de retrogradare FRF și Liga i-au sărit în ajutor făcând superliga de la 14 la 16 echipe...asa peste noapte. Este pt prima data când se încalcă regulamentul Cu Steaua, același regulament, se respecta la sange. Apoi, din câte știu eu, acele datorii nu prea au legătură cu ***. Cu spaniolii mai este de discutat. Tâlnar ti-ar putea spune mai multe. Uite o " contra" !: Rapidul a plătit in ultimul an peste 2,5 milioane euro pt salariile unor jucători brazilieni aduși de acel arab ( îmi scapa numele) care a cumpărat Rapidul de la Copos pe vorbe. Se pare ca mai sunt procese de acum 13-14 ani pe care vor trebui sa le plătească. E adevărat ca la Rapid sunt doi patroni cu ceva bani...la Dinamo bate vântul sau cum este la moda sa spui acum, e pe drojdie. Patronii actuali de ce nu baga mana-n buzunar ca să rezolve datoriile ca Dinamo sa poate aduce jucători de valoare ? Asa cum se prezintă acum , nu vad prea bine. Măcar sa termine pe loc de baraj ca să poată rămână în liga I. PS- Taher îl cheamă.

FRF a mărit nr. echipelor pentru că era ilegal să îi retrogradeze cu 5 meciuri mai puțin și nu a mai putut programa acele meciuri.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează